Cenk Ergün: "Son günlere doğru fırsat transferleri olabilir"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
1000068580.jpg

Cenk Ergün: "Bir süredir sizinle konuşmak gibi bir arzum vardı. Ciddi anlamda organize olduğunu düşündüğüm bir davranış tarzı var. Şahsım özelinde takımımıza yaşatılan bir yıpratma politikası. Anlamsız, gerçeklerin içermediği, amacının şahsım olmadığın düşünüyorum. Benim ne olduğumu herkes biliyor."

- Cenk Ergün istifa' diyorlar, etkileniyor musunuz?

Cenk Ergün: "Etkilenmiyor demek yalan olur. Hepimiz insanız. 1985'te ben bu camianın içerisine girdim. 2006'da kulüpte çalışmaya başladım. 20 yıldır futbol operasyonlarının içindeyim.

İki yıl önce yine kampta yine söylentiler vardı. O dönem transferlerin içinde olmadığımı söyledim. Başarısız olan transferlerin benim tarafımdan yapıldığının algısı var! Koskoca Galatasaray'da ben transferi tek başıma yapabilir miyim?

Artık öyle bir yalanlar üzerinden algı oluşturulup o kadar yıpratılıyoruz ki insan olarak etkilenmekten ziyade iş yapabilmemizi engeller vaziyete gelmiş durumda! Hedef; Galatasaray'ın başarısızlığı. Taraftarla camia arasında güven ilişkisini kırmak."

Cenk Ergün: "Mesela bir algı; Ayhan Akman'a karşı ben rövanşist yaklaşmışım, o yüzden ortada yokmuş. Arkadaşlar yapmış olduğumuz tüm toplantılarda sevgili Ayhan kardeşim var. Her antrenmanda her maçımızda var.

Sevgili Fatih Demireli kardeşim üzerinden akreditesi iptal edildi deniyor, Fatih kardeşim bir sağlık sıkıntısı yaşıyor. Yazılı olarak benden ricada bulundu. Kendisininde vazifeleri var bu arada, kuvvetli olduğu noktalarda kulübümüze sunması gereken ve hala hasta yerinden takip ettiği işler var.

Kendisinin ricası üzerine, sağlık sıkıntısı ve ameliyatı söz konusu olması sebebiyle benden ricada bulundu ve çalışmaları evden devam ettirmek istedi. Bende kedisine izin verdim. Böyle bir algı nasıl oluşturulabilir!"

-Amrabat ile ilgili, Erden bey döneminde bittiği ve Galatasaray'ın Erden Timur döneminde bitirildiği için almadığına yönelik bir algı var.

Cenk Ergün: "Bunu algı olarak ortaya koyanlardan artık şüphe etmiyorum ama buna inananların aklından şüphe edeceğim herhalde! Biz ağabeyi Nordin ile çalıştık, Sofyan'ı şahsen tanıyorum, böyle bir şey olsa, sırf böyle bir mazeretten dolayı bu transfer gerçekleşmemiş olabilir mi?"

Cenk Ergün: "Ben transferler konusunda hiç ön plana çıkmadım. Yapılan işler kulübümüze ve camiamıza zarar veriyor."

Cenk Ergün: "Bu sene çok daha zor geçiyor. Bu kolay değil, rakiplerimizin tekrardan güçlendiği bir ortamda bu iş zor. Bunu yukarda tutabilmek çok kolay iş değil."

Cenk Ergün: "Kulübün önünde çok parlak gelecek var. Çok yakında Kemerburgaz'da olacağız. Çok yakında Bankalar Birliği'nden çıkacağız."

Cenk Ergün: "Şampiyonlar Ligi'nin yeni formatında Galatasaray'a yakışır bir şekilde ülkemizi temsil edip gidebildiğimiz kadar ileriye gitmek istiyoruz."

Zaha gidiyor mu?

Cenk Ergün: "Zaha’nın ayrılmak için bir talebi oldu. Uygun şartlar olursa kabul edilebilir dedik. Görüşmeler istenen şekilde devam ederse gerekli açıklama yapılacaktır. Şu an inişli çıkışlı bir süreç var."

Köhn?

Cenk Ergün: "Derrick Köhn’e teklif oldu ama oyuncunun tercihi gitmemek oldu. Şu an itibarıyla Köhn ile ilgili gelişme yok. Önümüzde tam 1 ay var. Bu zamana kadar teklif gelir mi? Gitme isteği olabilir mi? Başka bölgelere de ek transferler yapılabilir."

Kerem Aktürkoğlu?

Cenk Ergün: "Kerem sadece Galatasaray değil Türk futbolunun çok değerli bir oyuncusu. Kerem, yurt dışında kariyerine devam etme konusunda daha açık olduğunu bize bildirdi.

Bizler de Kerem'in uygun göreceği, kulübn tatmin olacağı teklifler olursa değerlendirebileceğimizi söyledik. Kerem'e ilgiler var ama transfer gerçekleşir noktasında değiliz."

Kaç takviye daha yapacaksınız?

Cenk Ergün: "Şu anda kiralık göndermek istediğimiz yabancı oyuncular var. Öncelikle bunları çözmemiz lazım. Bizden gidenler oldukça yerlerine takviye yapacağız. Başkanımız, ‘3 mevkiye transfer yapacağız’ dedi ve hepsini 3 Ağustos’ta bitirdik. Zordu. Neden? Görüyorsunuz Avrupa'da çok anormal bir oyuncu transferi trafiği yok.

Özellikle Avrupa'da piyasa erken kapanmasından dolayı bize fırsatlar doğacaktır... Geçtiğimiz yıllarda nasıl son günlerde fırsatlar olduysa yine olmaması için hiçbir sebep yok..."

Yerimizi alalım, küfreden çıksın.

Ooo yaşıyor muymuş bu abimiz yav?

aa konuşabiliyor mu ???

bende sadece trasnferlerde konuşmadan maaş basarak anlaşıyor sanıyordum.

Cenk Ergün: "Bir süredir sizinle konuşmak gibi bir arzum vardı. Ciddi anlamda organize olduğunu düşündüğüm bir davranış tarzı var. Şahsım özelinde takımımıza yaşatılan bir yıpratma politikası. Anlamsız, gerçeklerin içermediği, amacının şahsım olmadığın düşünüyorum. Benim ne olduğumu herkes biliyor."

Ahhhh yaşıyormuş bu adam demek.

Zamanında verdiği düdük sözleşmelerden dolayı olabilir mi güvensizlik ortamı ...

- Cenk Ergün istifa' diyorlar, etkileniyor musunuz?

Cenk Ergün: "Etkilenmiyor demek yalan olur. Hepimiz insanız. 1985'te ben bu camianın içerisine girdim. 2006'da kulüpte çalışmaya başladım. 20 yıldır futbol operasyonlarının içindeyim.

İki yıl önce yine kampta yine söylentiler vardı. O dönem transferlerin içinde olmadığımı söyledim. Başarısız olan transferlerin benim tarafımdan yapıldığının algısı var! Koskoca Galatasaray'da ben transferi tek başıma yapabilir miyim?"

her kanal mikrofonu var GSTV yok.. enteresan...

şahsın ÖZELİNDE OLDUĞU NET

kulübü değil SENİ hedefe koyuyor taraftar - umursamazlığa bak birde ya

Senin ne olduğunu biliyoruz evet. Sinsi herif.

Geri
Üst Alt