Ne yapıp ne edip bu heriften kurtulmamız gerekiyor.

Sergio vari 28-32 yas arasi oyunculara 4 yillik sözlesme verip 2.5+ milyon maas verir

geçen sene oliviera transferini yapıp kenara çekilmişti.

transfer işi kumardır arkadaslar kim gelir, ismi ne olursa olsun. o yüzden uzun sözlesmeler yapmadığı sürece. 2-3 yıl maksimum hocanın isteklerine uyduğu sürece transferi kimin yaptığının önemi yok.

geçen sene eren timur'un aldığı çoğu oyuncudan da verim alamadık. elinde bonservisi olan ve isimli oyuncular üzerinden bi kumar oynadık yüzde yüz tutan tek oyuncu yok. mertens barıs falan aldı götürdü takımı.

o yüzden çok şey etmeyin. hocaya güvenin.

Alaylı Erdem başgana ortalığı bırakmayacktı tabi liseli abem cenk
üstelik bir de 2 yıl şampiyonluk gelmiş hangi alaylıya yedirmişler ki erdem başgana yedirsinler

Farklı olmak istiyorum, herhangi bir oyuncuya 5 yıllık 10m euro sözleşme vererek domalmak istiyorum.

-Sir Cenk Ergün

Bu adamın başarılı olduğu bir dönem hatırlamıyorum. Varsa yazabilirsiniz.

Bu adamın başarılı olduğu bir dönem hatırlamıyorum. Varsa yazabilirsiniz.
2017/18 sezonu başarılıydı aslında güzel bir kadro kuruldu tek eksisi sözleşme süreleri ve maaşlarıydı yoksa Maicon hariç bonservis olarak gayet iyi iş başarmıştı.

O kadrodan Fernando, Gomis, Ndiaye gibi birçok oyuncudan bonservis kazandık ama asıl sorun maaşlarıydı yoksa başarısız diyemeyiz.

Belki de erden başkanın kuyusunu kazanlardan biri de bu
Mümkün değil, geçen sene Florya'da futbolcular şampiyon olduktan sonra ikisinide çok sevdiklerini söylemişlerdi hatta baya şaşırmıştım.

Erden başkanın kuyusunu kazanlar belli çok öteye gitmemek lazım.

Geri
Üst Alt