İnanmak istemiyorum böyle bir şeye

Ne gibi bir çıkarı var ki bu işten

nereye saldıracagınızı şaşırdınız valla

adam nıye böyle bişey yapsın

sergioyu gönder
aktürkolunu 15e sat
zanioyu 25e sat satamıosan hocaya teslim et
sağbek al
os al
10 numara al
yedek golcü al

vereceği yıllıklar ve sözleşme uzunluğu dikkatle takip edilmeli
ama şöyle de bir şey var; herif tüm şartları şube başkanına ve başkanına sunuyor. işlerine gelirse gidip bitiriyor.
herhangi bir yamuklukta hatipoğlu'nun sorumluluğu daha fazla

Hadi KIRAL , bek ve orta saha şovunu yap artık.

Alır. Çok kaliteli adamlar alır. Ama bunu tuzlu yapar. Erden agabeyle arasındaki fark o

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sag gosterip soldan dunya yildizini vuracak

Sabredin cok gizli operasyonlar oldugu icin vakit aliyor

Goretzka, Ammrabat, Fofana isimleri cepte, daha iyisi için uğraşıyoruz.

Sag gosterip soldan dunya yildizini vuracak

Sabredin cok gizli operasyonlar oldugu icin vakit aliyor
önemli olan dünya yıldızı değil hocam ya
taraftara oynmayıp teknik ekip planlaması ve scoutlardan çıkan profillerle başarmak 10 tane goretzkadan daha önemli bana göre.

oyuna ve takıma doğru profil monte ettiğin sürece dünya yıldızı katkısı alırsın zaten.

bunu becermek önemli

diğeirni fener 25 senedir deniyor zaten

Muhtemelen kendisine yetki verilmedi yoksa mariano fernandolu dönem gibi mutlaka birilerini getirirdi

Kendisi napiyor bilen var mi? Cidden soruyorum cunku ne transferde adi geciyor ne de bir yerde goruntu veriyor. Bosuna maas vermeyelim o bakimdan soruyorum.

Kendisi napiyor bilen var mi? Cidden soruyorum cunku ne transferde adi geciyor ne de bir yerde goruntu veriyor. Bosuna maas vermeyelim o bakimdan soruyorum.
En son Zaniolo yu gidip İtalya da satmaya çalıştığını okuduk ondan sonra da net bir transfer hamlemiz olmadığı için transfer adına ekipten kimsenin çalışmadığına inanıyorum

kral döşe yine senelik 3-4 milyon eurodan kontratlarda mariano ve n'diaye gibi sağ bek ve 8 numara getir acilen.

Geri
Üst Alt