Ne yapacak transfer ayağına orayı burayı geziyordur ilk Dursun döneminde olduğu gibi

Tahmin edildiği üzere pasifize edilmiş, badem bıyıklı yapıyor transfer görüşmelerini
Cenk Ergün kızardım vs ama adam 4 dil biliyor enazindan

Ilk mesaja baktim da Kamera Reklam'da calismis. Sahibi eski yoneticilerimizden kimdi herifin adi hatirlayamiyorum. Ya Yurdesen ya da Mehmwt neydi yaw? Stad panolarinin pazarlamasini yapiyprlardi. Oradan baglamis kendini Galatasaray'a anlasilan.

bursaspora fln gidiyodu bu yattı mı

Her zaman yaptigi gibi iki uc senedir Galatasaray'la adi cikmis adamlari alip getircek. Yani oyle kesiflik bi olayi da yok. Ama bu gidisle onu da beceremeyecek. Pek niyeti de yok gibi. Guzel guzel tatil yapiyorlar.

Adamı eleştirirken utanmıyor musunuz? Adam Galatasaray liseli, siz kazanabildiniz mi orayı?
Lise bu boru değil

"Yaptıkların, yapacaklarının teminatıdır." - Malesef Erden Timurun 50% si bile degilsin transfer konusunda.

Allah Galatasarayimizi tuzlu kazik transferlerden korusun.

Bu dönem Cenk Bey in yetersizliğinden iş bitirememesinden bahsedenler çoğaldı
nedir durum sizce?
trasnfer bu - pürüz çıkar , menajer gol atar, aradığını bulamazsın bir süre oraya lafım yok

ama iletişimde REZALET ÖTESİ bir yolda yönetim.

Bu herif avrupada transfer ayağına pompa turu falan yapıyor galiba hemde kulübün paralarıyla.

Geri
Üst Alt