Okan Buruk'un sitem ettiği, bitmemiş transferleri bitmiş gibi medyaya servis edenin kendisi olduğunu düşünüyorum. Sanki hocanın istediği oyuncular değilde kendi istediklerini -karşılığıyla- alma peşinde.

Oğuz Aydın'dan tutun, Wendel, Doue'ye kadar olan sürece bakıyorsun. hocanın bizzat stediği oyuncular ve hep medyaya aralıklarla bitmiş gibi servis edildi fakat biten bir şey yok. Erden Timur'un dediği gibi bu transfer haberlerinin verilmesi külliyen bize zarar.

İbo'ya deneyimsiz, acemi derim ama Cenk Ergün bana hiç iyi niyetli gelmiyor.

Garip bir adam tüm başkan adaylarının yönetim listesinde vardı yani kaçış yok bu heriften. Efsunlu mu nedir bunun alameti kimse vazgeçmiyor.

Hiçbir transferi layığıyla yapacağına inanmıyorum. Ola ki iyi bir futbolcu getirdi diyelim, onu da ederinden çok çok fazla bir maaşla getirecektir diye düşünüyorum.

rusyada havyarlı vodkalı akşamalar kulüp bütçesinden - sonra istanbula döndü belliki

dünyaya bu adam gibi gelmek varken işçi aile çocuğu olarak gelip 30 sene dirsek çürütüp maaşlı çalışan olarak senede 5 gün tatil yapabilmek için çalışıyoruz.

Kendisi senelerdir bedava Avrupa turu yapıp, en güzel memleketlerde tek işi pazarlık yapmak iken onu da beceremeyip dönüyor ve yine bizim tek eğlencemiz olan Galatasaray’ın ikbalini transfer yasakları ile yok ediyor

Üzerine de para alıyor bir de hepimizin 5 katı en az aylık

Erden Timuru kıskanıp kuyusunu kazan bu keldir. Beceriksiz herif.

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt