Umarım en kısa zamanda defolup gittiğini görürüz bu kulüpten

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son skandal sonrası hala görevde olması yönetimin ne kadar kaypak bir tavırda olduğunun tescili gibi sanki.
1974 yılında Bursa’da dünyaya gelen Cenk Ergün, İlkokulu eğitimini Bursa’da tamamladı. 1993 yılında Galatasaray Lisesi matematik bölümünden mezun olan Ergün, Koç Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Ekonomi Bölümü’nde ise yükseköğretimini tamamladı.

2000-2003 yılları arasında Kamera Spor Reklamcılık A.Ş.’de Türkiye Futbol Federasyonu için reklam ve sponsorluk pazarlaması ve A Milli Futbol Takımı özel maç organizasyonları yaptı.

2003-2006 yıları arasında Trabzonspor Sportif A.Ş.’de Genel Müdür Yardımcılığı görevini yürüttü.

2006 yılından itibaren Galatasaray Sportif A.Ş.’de Özel Projeler Sorumlusu olarak görev alan Ergün, 2015 yılından 2018 yılına kadar Galatasaray Sportif A.Ş. Futbol Direktörü olarak hizmet verdi.

Cenk Ergün, Fransızca, İngilizce ve İtalyanca bilmektedir.

Bende diyordum kesin bı koç gecmisi var bu adamın. 3 kez kovulup yine gelmiş yüzsüz

ISTIFA ET LAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

#CenkErgünIstifa tt'si baslatan niye yok yahu. Su herifin burada 5 dakika daha barınmaması lazım.

Bugüne kadar şu adamı eleştiren bir tane Liseli Dinazor gördünüz mü ? Ben görmedim. Ortalık yangın yeri biri bile Cenk Ergün ne iş görüyor demiyor neden ? Erden Timur gün aşırı ağızlarinda sakız gibiydi!

Kendisi Koç Üniversitesi mezunu. Liseyi Galatasaray lisesinde bitirmiş.

GUciXhSX0AAdBWM

Parazit nedir: Bir organizma, başka bir canlıdan beslenerek ona bağımlı yaşar ve o canlıya zarar verir.

Bu arkadaş ya transfer yapamıyor ya da kasıtlı olarak Galatasaray’a ciddi paralar harcatıyor. İmparator Fatih Terim, bu kişiyi sebepsiz yere Galatasaray'dan uzaklaştırmadı. Bu kişi bir parazit. Kulübü bu parazitlerden temizlemek lazım.

Yarın bu adamın ismi mutlaka taraftar tarafından zikredilmeli

Geri
Üst Alt