Bu adamın ismini her gördüğümde bir umut ile istifa etmiş diye başlığına giriyorum ama nerde o günler

Ne yüzsüz bir insanmış bu herif. Hatta yüzsüzden daha ağır ifadeleri hak ediyor ama bunun için ceza almaya değmez. Zerre gurur vs. olsa şimdiye kadar defolup giderdi.

İstifa ile gitmez.

Kovularak gidecek yine 2 sene sonra en geç Timur’u harcayıp kendisine kulübü emanet edenler ile birlikte protestolar sonrasında.

Kendini çok zeki sanmasın Galatasaray’ı şampiyonluk primi için mahkemeye verip Bursa’ya menajer olup amatöre yollayan transferleri yapan bu şahıs.

kel ve renkli gözlü bir herifin sahtekar sinsi olmama ihtimali yoktur.

fusbal traktörü diye degistirin adini

Keşke herkesin böyle yattığı yerden para kazandığı bir işi olsa. Yıpranma payı, huzur hakkı falan da alıyordur muhakkak kulakları çokça çınladığı için.

Yıllarca küfür yedi. Bukadar küfürü ben yesem 1 dk durmam. Yaptığı işleri küfür edenler binde 1 ni yapamayacağınıda biliyorum. Sonuç kimseyi memnun edemessin.

Bu vizyonsuzu yine getirdiler ya başımıza harbi helal olsun. Herkesin aklına tudor döneminde kurulan kadro geliyor da benim aklıma cavanda, tolga ciğerci, eren, serdar gibi çöplere verilen paralar. De jong, sighourtson muydu ne karın ağrısıydı o isimlerin alınması geliyor. Futbolcu menajerlerine cukkalatılan milyon eurolar geliyor. Yazık Mustafa Cengiz’in kemikleri sızlıyordur
2 sene gecikmeli de olsa

Cenk Bey hoş geldiniz, istifa da bir hizmettir.

Sagyılarımla,

Cen ker gün de aramizda demek ha?

Hesap ver lan bu transferler nerde? Gidenler niye gitmiyor? Ne iṣe yararsin ulke ulke gezmekten baska?

Geri
Üst Alt