Önceden denenmiş ve başarısız olmuşu bir daha getirmemek lazım. Dursun ve cenk en büyük kanıtı oldu.

olmasaydı 7 sampiyonlugumuz olmazdı

muslerayı aldı

Kambersiz düğün olmaz.
Bu kez kaos var, Cenker yok.

Bir sen eksiktin zaten, simdi tam oldu. Bravo sana!!!

En sevdiğiniz transfer hangisiydi? (La Gazzetta dello Sport)

Cenk Ergün: “Kesinlikle Mauro Icardi. PSG’den kiralık gelmişti. Herkes Mauro’nun menajerinin Wanda olduğunu sanıyor ama aslında bir avukatla çalışıyor; çok ciddi bir insan ve hâlâ onunla ilgileniyor. Wanda ile birkaç kez konuştum; bana hiç mantıksız bir talepte bulunmadı, her zaman nazikti.”

Gerçekleşmeyen bir transferiniz? (La Gazzetta dello Sport)

Cenk Ergün: “2017’de Juventus’tan Asamoah’ı almak istiyorduk. Marotta’yı aradım; ‘Olabilir ama önce Atalanta’nın Spinazzola için cevap vermesi lazım’ dedi.
Atalanta’nın sportif direktörünü aradım; ‘Tamam’ dedi ama Genoa’nın Laxalt için onay vermesi gerekiyordu. Genoa’yı aradım, Laxalt’ın gitmeyeceğini söylediler. Böylece Juventus’la transfer yattı...”

İnsan ilişkileri bu işte ne kadar önemli? (La Gazzetta dello Sport)

Cenk Ergün: “Her şey demek. Örneğin Mertens’i, Manna ile olan ilişkilerim sayesinde getirdim. Daha önce İsviçre’de birlikte çalışmıştık. Transfer sadece oyuncularla değil, insanlarla yapılan bir iştir.”

Cenk Ergün: "İlkay Gündoğan sadece bir oyuncumuz değil, aynı zamanda bir taraftarımız. Kariyerini Galatasaray’da bitirmek için çok uğraştı ve her maçta her şeyini veriyor. Çok şey kazanmış olmasına rağmen, gol attığında çocuk gibi seviniyor." (Gazzetta)

Geri
Üst Alt