Sorun degil ben sizin yerinize de bol bol gülüyorum sizin bu adami savunmak icin düstügünüz durumlari gördükce.

Kimse bu adama o paralari vermez, gercekten realiteden uzak yorum yapiyorsunuz. Tabi veren cikabilir bizim gibi mal bir kulüp bulursak.

8+2 bonservis ödedigimizin yaninda bu adam bir de yillik 3,35 Milyon aliyor. Kimse o paralari vermez.

İyi 2-3 sene içinde görürüz veriyorlarmı vermiyorlar mı. O zaman iyi gülerim bende.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ne yazmıştın çok merak ettim yusuf

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

fransa gibi bi ligte rekorlar kırarak şampiyonlar liginde boy göstererek gittiği en büyük takım d.kiev 10 milyona
22 yaşında gelecek vaadeden bi orta saha olarak hemde
şimdi 30 yaşına merdiven dayamışken 5 milyondan fazla bi yere kitliceğimizi düşünen varsa hata ediyor maalesef

Moderatör tarafında düzenlendi:
Transferlerin büyük bölümü iyi cıktı

Cenk bu oyuncuların alınmasında payı var

fransa gibi bi ligte rekorlar kırarak şampiyonlar liginde boy göstererek gittiği en büyük takım d.kiev 10 milyona
22 yaşında gelecek vaadeden bi orta saha olarak hemde
şimdi 30 yaşına merdiven dayamışken 5 milyondan fazla bi yere kitliceğimizi düşünen varsa hata ediyor maalsef
Enayi derken bize mi diyorsun yani

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durumu ne şimdi cenk abinin

milletin uydurdugu palavraların aksine terim dahil tüm ekibiyle arası iyidir özellikle şükrü hanedarla

ve cenk ergünün odası zaten floryada degil arenadaydı transfer görüsmelerinide bence şükrü ve cenk ikisi beraber yürütüyorlar

cenk futbol direktörlügü lisansıınıda bizzat terimin elinde almıstı

sacsiz kral cimboma hizmet etmege devam etmektedir.

TRT de yorumcu olarak Rusya ya gidiyormus herhalde.

Herif bizi birakti ama yine dünyayi gezmesine izin verecegi bir isveren ile anlasti vay be.

İnşallah Ilgaz Ağabey ile anlaşırlar zira Bursaspor bizim kardeş camiamızdır ve hem fener hem de bekiştaş :) düşmanıdır...Allah muvaffak etsin şimdiden onları...

İnşallah Ilgaz Ağabey ile anlaşırlar zira Bursaspor bizim kardeş camiamızdır ve hem fener hem de bekiştaş :) düşmanıdır...Allah muvaffak etsin şimdiden onları...
Bursa ne kardeş takımı onlardan kardeş falan olmaz TEXAS pislikleri her maç sonu olay çıkaran şerefsiz güruh

Geri
Üst Alt