Cenk Ergün'ün İstifası Resmen Kabul Edildi

Kendi istifasını da hazırlasın ekimde göndereceğiz

Karikatür yasak olmasaydı “şaka şaka s.g” karikatürünü koyacaktım

Dün dursun bi yokladı baktı tepki sert bugün hemen kabul edildiğini açıkladı. Sözde bir oturup konuşacaklardı istifası üzerine ulan dursun.

Ne oldu şimdi yönetim kurtardı mı kendini. Bunların herhangi bir karar alma yetkisi yok tamamen sosyal medya baskısıyla kulüp yönetiyorlar dün kimseden ses çıkmasa aynen devam ederlerdi. Düşün şu kulübün yakasından artık.

Buralarıda okuyup raporlıyorlarsa eğer; seni de sevmiyoruz dursun başkan seni de göndereceğiz. Kazandığımız hiçbir başarıyı sana maletmeyeceğiz. Lütfen defolunuz gidiniz beyefendi..

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

Kulübümüzde 2022-2024 yılları arasında Futbol Direktörlüğü görevinde bulunan Sayın Cenk Ergün’ün istifası, Başkanımız tarafından kabul edilmiştir. Cenk Ergün’e kulübümüze bugüne kadar verdiği hizmetleri için teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz.

Galatasaray Spor Kulübü
OLLEEAAYYY

dün demek çok takip etmedim ufak tefek serzenişler olmuş - canli yayındaki sözlerle ortam yoklamış. tutmayacağı belli olunca kabul etmiş demek.

Fenerbahçe galibiyeti ya da ligde şampiyonluk ile kredi alırız diye düşünüp yan yollar aramaya kalkmayın.

Burası Galatasaray.

Her şeyi doğru yapmak zorundasınız.

Ayrıca başkan keşke en azından göstermelik de olsa aynı hassasiyeti Erden Timur istifa açıklayınca da gösterseydin.

50 oydan fazlasını getirirdi emin ol.

Galatasaray ne kongre'yi yönlendirdiğini düşünen divanın. Ne taraftarın ne de sizin.

Siz sadece herkes adına doğrusu, etiği ve kulüp için iyisi ne ise onu yapmak zorundasınız o kravatı takıp başkan olduğunuzda.

Divan konuşur
Taraftar yazar söyler
Siz de kafanıza göre çalıp oynayamazsınız. Ya da gidip oy götürecek diye boyun eğerek Erden'i harcayamazsınız, ya da Cenk'i birileri tut dedi diye tutamazsınız.

Bunu bir kere acı yoldan gördün 2017'de. 2025'te yaşamak istemiyorsan ya yapmaya çalış ya da şimdiden git ve yapacak birine devret.

Geri
Üst Alt