Cenk Tosun, 22 Milyon Euro Karşılığında Everton'da!

Cenk Tosun olsam sezon sonuna kadar kalirdim. CL'de Bayern Münih'e karsi oynama firsati olacak.

Ayriyeten bugünkü Everton - ManU macinda resmen Oumar Niasse Everton'un forveti olarak oynadi. Gözlerime inanamadim. Demek ki EPL'de de isbilmez baya menejer var.

Cenk Tosun iyi golcü ama EPL'de pek tutunabilecegini sanmiyorum. Hele ki Everton'un 1. forveti olacaksa.

İngiltere liginin başaltı en baba takımlarından, dünya futbolunda bjkden 50 kat daha fazla yeri olan, bir o kadar kat daha fazla bilinilirliği olan, Sigurdsson gibi bir adama 40-50 milyon euro verebilen, 90 milyona oyuncu satabilen, her ne kadar son yıllarda harcadığı paranın karşılığını alamasa da Moyes zamanından beri hep belli bir standartın üzerinde olan, hatta premier ligde ilk4’e girebilmeyi başarıp CL ön elemesi bile oynamış, hedefi Premier Lig’de hep ilk 6-7 olan bir kulüp.

Everton’ı küçümsüyorsan bahsettiğimiz adam da Aubemeyang değil Cenk Tosun.

Maziyle yasıyorsunuz everton şuan itibariyle leş bir takım bu kadar vıdı vıdı gerisi.

net 22 milyon euro-bonuslarla anca 25 ediyo işte.

Valla beş para etmez adamı eğer böyle bir rakama okuturlarsa helal olsun derim... Bizim yönetim biraz ders alır bunlardan. Takıma adam transfer etmekten daha önemli bir şey varsa o da böyle bir futbolcuyu değerinin çok üstünde okutup satmaktır. Mesela Eskişehirspor-Tarık, Bursaspor-Serdar, Kayserispor-Amrabat, Kasımpaşa-Donk, Trabzonspor-Cavanda gibi bize sağlam kazık çakmalarını unutmadık....

Maziyle yasıyorsunuz everton şuan itibariyle leş bir takım bu kadar vıdı vıdı gerisi.

Neresi leş yaw, 9. sırada, önündekiler zaten City, Manu, Chelsea, Liverpool, Arsenal, Tottenham. Leicester ile Burnley'i geçse gerekeni yapmış olur.

Iyi para kazanacaklar, umarim gitmez-

Bi engel çıksa da şu transfer yatsa ne güzel olur.

Gün yüzü görme DURSUN!

Adam potansiyelinin tavanına ulaşmış zaten, daha öteye gidemeyecek sende. 2m için anlaşmayı bozuyorsa eğer fiko sandığımdan da büyük bir kibir zehirlenmesi içinde. Cenk kalsa da şampiyon olamayacaklar. Everton teklifi geri çekse de ortada kalsalar keşke.

ulan everton dunyada golcu mu kalmadi

bu parayi verdikten sonra kralini alirsin be

hem de gol kralini

Bence everton 22 veriyor fiko 27 de diretiyor gibi buna benzer haberler vardi

Fikret Orman Çin'den 35 milyonluk teklif geldiği yönünde açıklama yapmış. Bu nasıl bir şark kurnazlığıdır kardeşim. Cenk'in Çin'e gitmeyeceğini herkes bilir. Everton yöneticilerinin bir gram aklı varsa tek cent fiyat yükseltmez.

Fikret Orman Çin'den 35 milyonluk teklif geldiği yönünde açıklama yapmış. Bu nasıl bir şark kurnazlığıdır kardeşim. Cenk'in Çin'e gitmeyeceğini herkes bilir. Everton yöneticilerinin bir gram aklı varsa tek cent fiyat yükseltmez.
Niye gitmeyecek 2 yıl oynar parayi dogrultur gelir bjk havada kapar

Ingilizler bu işleri bilirler dicemde gözümüzün önünde iki tane saçma klub var everton ve liverpool onun için yemezler diyemiyorum.

SM-A520F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

35 teklif gelse fiko cenk'i sırtında çin'e götürür.Hikaye fiyat arttırma politikası ama mal everton yer bunu.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt