Cenk Tosun, 22 Milyon Euro Karşılığında Everton'da!

Ah ulan tudor.
Gidip bruma'nin huzurunu kaçırmasa sözleşme uzatip.
Ingiltereye çok rahat 30 milyona okuturduk.

Cenk'i 25 milyona kim sattiyorsa gidip tebrik etmek lazım.
Bu kadar düz bir forvet 5 milyon zor eder.

Gün yüzü görme DURSUN!

Bjk bu hamleyle şampiyonluk şansını %5e indirir... Tutup da agüeroyu getirecek değiller cenk 2 senedir öyle böyle bir katkı vermedi...Gol atamadığı maçlarda bile mğthiş işler yaptı..Bir kere hırslı adam pes etmiyor sırtı dönük oyunu inanılmaz gelişti top skalıyor adam geçiyor 20-30 metrelerden çakıyor bitiriciliği geliştirdi.. Babelle birlikte en çok imrendiğim bjk topçusudur ve 20 milyon da baysalar bu katkıyı kolay kolay hiçbir forvetten alamazlar..

Pektemek oynayip da sezon sonu 5 milyona fransa ikinci ligine gider belki o zaman da

oyuncu satisi denen sey oldum olasi hayallerimi susluyor . Resmen havadan para

Cenk iyi geliştirdi kendisini. Zaten beğeniyordum kişiliği rahatsız edici olsada saha içinde ama iyi oyuncu.

Asıl geri zekalı olan Frankfurt

bu ingilizlerin harcadıgı paranın haddi hesabı yok
fiko boyle fırsatı kacırmaz

cenk ingilterede kaybolur gıder..

kendisini bedavaya aldıklarını da hatırlatalım

antepe gelmeden önce adnan sezginin cenki 100k için almadığını anımsıyorum

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sinan gümüş malı görsün de feyz alsın

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

neden şaşırdınız ? müzmin sakat dembaba'yı , ersan gülüm , atınç gibi adamları ne paralara okuttular. CL'de golleri ve asistleri olan yaşı genç ligde de en iyi forvetlerden biri olan adama gayet de makul. avrupa piyasası neymar , mbappe gibi adamlarla işin b*kunu çıkardı zaten . tinerspor bu işi iyi yapıyor.

1 sene sonra bedavaya bjkye kiralarlar.Ucretin yarisini da Everton oder.

Paralarını çöpe atsınlar daha iyi.Bu transfer gelecekte yabancı takımların Türkiyeden oyuncu transfer etmesinin önünü tıkar o kadar söyleyeyim. Cenk ingilterede bir halt yapamaz,pastırma yaparlar bunu orda.

Doğru olabilir, transfer piyasası sapkın bir hale geldi. Eskiden 50-60 milyon euroya biri transfer edildiğinde yer yerinden oynardı, şimdi defans oyuncularına veriyorlar 80 milyon falan.

20-25-28 yazan var hangi kaynak doğru bilemiyorum ama 3 fiyatta cenk için net fazla

20 Milyona falan ancak biter diye düşünüyorum hala ki Bruma 15'e gitti yaw o bile çok

Şampiyonlar liginde ileriye gitmek istiyorum diyorsun elindeki iyi oyuncuyu satıyorsun. Ben bunu anlamıyorum.

"Paraya ihtiyaç var" diyorsanız o zaman şampiyonlar ligi teranesi kimse okumasın. Paran yoksa şampiyonlar ligi de yok!

Geri
Üst Alt