Cenk Tosun, 22 Milyon Euro Karşılığında Everton'da!

Daha 90 dakika çıkardığı maç yok galiba ilginç bir insan neden 30 milyon verip oynatmayacağı bir oyuncunun alınmasını ister ki

Cenk adapsyon zamanını henüz atlatamadı.

Bir alıştığı vakit Kane kadar katkı verir.

Senaryo hepimizin beklediği gibi olacak. Seneye bjkde olur.

Fiko parasını akladı Evertonda üç beş bişey vermiştir işte sezon sonu alırsınız sözünü almışlardır.

CEnk oynayamaz o paraları etmez dediğimde baya bir analiz kasmış nerden bu kanıya vardıgımı sormuştun..cevabını aldın sanırım..
Yahu nasil bir yetkinliginiz var futbol adina
Neden basarili olunur yada olunamaz analitigini nasil yaptiniz?
Kriterler nasildi?

Olur veta olamaz demenizin objektifligini acabilirmiyiz biraz

joder

Kesin konusmak icin daha hala erken bence. Ama zaten milletin pek bir beklentisi yoktu transfer oldugunda.

İyi takıma gitmedi, kötü takıma gitti, daha kötüsü ilerde muhtemelen yeniden teknik direktör değiştirecek, son dönemlerde çok "knee-jerk" tepkiler veren bir klüp ve takıma gitti, Everton topu 3. bölgeye taşımakta zorlanan bir takım, teknik direktörleri de Mourinho'nun poor man versiyonu. Daha adapte olması zor, hem Türkiye'den zor bir lig hem ligin orta sıra takımı, hem alıştığı adamlar yok. Alışınca ortalama iş yapar diye düşünüyorum. 22 milyon az para diil ama Everton'un diğer transferleri içinde o kadar pahalı durmuyor, çok paralar harcadılar bir sürü adama ama hala 3. bölgeye iyi top taşıyamıyorlar, defans ve orta sahaları o kadar iyi değil.

İyi takıma gitmedi, kötü takıma gitti, daha kötüsü ilerde muhtemelen yeniden teknik direktör değiştirecek, son dönemlerde çok "knee-jerk" tepkiler veren bir klüp ve takıma gitti, Everton topu 3. bölgeye taşımakta zorlanan bir takım, teknik direktörleri de Mourinho'nun poor man versiyonu. Daha adapte olması zor, hem Türkiye'den zor bir lig hem ligin orta sıra takımı, hem alıştığı adamlar yok. Alışınca ortalama iş yapar diye düşünüyorum. 22 milyon az para diil ama Everton'un diğer transferleri içinde o kadar pahalı durmuyor, çok paralar harcadılar bir sürü adama ama hala 3. bölgeye iyi top taşıyamıyorlar, defans ve orta sahaları o kadar iyi değil.

Ben de tam Evertonun futbol anlayışı nasıl diye soracaktım.Yeterince analiz yapmışsın.Topla ilişkisi çok iyi olmayan forvetlerin öyle bir takımda başarılı olması çok zor.3. bölgede çok beklemektense 3. bölgeye topla gidebilen oyucu daha başarlı olur.Yazdığın analizler değişmezse o takımda başarılı olması çok zor.

Cenk hiç bir zaman çok skorer bir oyuncu olmadıki zaten hatta bu yıl parlamasındaki yegane sebep ileride iyi top kullanmasıydı bence.

Hiç bir yönü çok iyi olmayan bir adama 22 milyon vermek bariz lüks de işte piyasada santrafor yok.

2 gol salladı bugun

Böyle devam etsinde STSL üzerine daha çok düşüp sağlam bonservisler kaldıralım.

22 mi
atv calisanlariyla mac yapsalar o kadar atamazlardi

Geri
Üst Alt