- 2 Nisan 2012
- 40.141
- 19.842
- 2.548
Enayiler 3.forvet sanıyor![]()
Bir tane kaliteli ve ölü olmayan 1. forvet almayacak kadar salak olduklarını düşünemiyorum. Cenk ve Dzeko yla ligin yarısını zor görürler.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Enayiler 3.forvet sanıyor![]()
Cenk eytlisi en kotu 2.forvet ya yani şuayip 3 falan degilBir tane kaliteli ve ölü olmayan 1. forvet almayacak kadar salak olduklarını düşünemiyorum. Cenk ve Dzeko yla ligin yarısını zor görürler.
3. forvettir zaten, değil miEnayiler 3.forvet sanıyor![]()
Şikeciler iyice kardes oldular.
3. forvettir zaten, değil mi![]()
Cenk eytlisi en kotu 2.forvet ya yani şuayip 3 falan degil![]()
cenk tosun belgeseli için tesekkur ederizDaha ümit milli takımdaydı.Bize gelmesini çok istemiştim .Günlerce gazetelerde çıkmıştı haberleri bizimle anılmıştı ismi.Sonra olmadı.Bir baktık Antep'e geldi.Yine beğendim .Sonra Jokey klübü transfer etti.İyi parayada yolladı.Parayı iyi kazandı kazanmasına ama Cenk için hiç iyi gitmeyecek süreç başladı sonra geri döndü.Sakatlıklar asla yakasını bırakmadı ve bu nedenle o eski sevgi gitti , bitti.Jokey klübününde de sevgisi bitmişti.Bir baktık ki yeniden karşımıza çıktı hemde rakipdaşta.Yolu açık olsun.
Daha ümit milli takımdaydı.Bize gelmesini çok istemiştim .Günlerce gazetelerde çıkmıştı haberleri bizimle anılmıştı ismi.Sonra olmadı.Bir baktık Antep'e geldi.Yine beğendim .Sonra Jokey klübü transfer etti.İyi parayada yolladı.Parayı iyi kazandı kazanmasına ama Cenk için hiç iyi gitmeyecek süreç başladı sonra geri döndü.Sakatlıklar asla yakasını bırakmadı ve bu nedenle o eski sevgi gitti , bitti.Jokey klübününde de sevgisi bitmişti.Bir baktık ki yeniden karşımıza çıktı hemde rakipdaşta.Yolu açık olsun.
Anafikiri umarım bulmuşsunuzdurcenk tosun belgeseli için tesekkur ederiz