Cenk Tosun Resmen Beşiktaş'ta

Sürekli oynayabilecegi bir takima gitmek istedi. 8jk'da banko oynar + Istanbul'da yasayacak. Kendisi acisindan dogru bir secenek bence. Hem orada kendini gelistirirse bakarsin "efsane" bile olur :)

Ben maasina anlam veremedim... önce azaliyor, sonra yükseliyor. Biraz sacma olmus :D

2014-2015 sezonu için 1.700.000 Avro

2015-2016 sezonu için 1.450.000 Avro

2016-2017 sezonu için 1.500.000 Avro

2017-2018 sezonu için 1.600.000 Avro

2018-2019 sezonu için 1.700.000 Avro

8jk cok iyi bir transfer yapti. Bize gelmesini isterdim. Lakin bizde ancak yedek olur :)

Cenk iyi kazik atmis, 1.7 milyon euro , cuss yani, biz o parayi verseydik burada herkes yonetime sallardi vallah.

O parayi kesinlikle haketmiyor bence, 1.1-1.2 alacak yerde resmen yarim milyon euro fazla koparmis (bonservisi yok biliyorum ama yinede o maasi hakedecek hicbirsey yapmamistir, performans/isim)

"Antep maci öncesi olmasi benim migdemi bulandiriyor" desene lan hadi Sekip Mosturoglu. Ya da sen kendini bilmem ne sanan Ahmet Cakarr.

Sürekli oynayabilecegi bir takima gitmek istedi. 8jk'da banko oynar + Istanbul'da yasayacak. Kendisi acisindan dogru bir secenek bence. Hem orada kendini gelistirirse bakarsin "efsane" bile olur :)

Ben maasina anlam veremedim... önce azaliyor, sonra yükseliyor. Biraz sacma olmus :D

ilk sezon ki maaşının içersin de imza parası vardır o yüzden öyle olmuştur.

Seneye gelir, sezon sonu bedavaya gider. Hatta birde mahkemeye verir. Bu parayı ödeyemez bejeke... Adam 5 senede 8 milyon euro alacak.

Drogba, Sneijder yanlış uçurum oluyor dedikten sonra Ronaldinho ile uğraşan; Tarık olayında biz kulüple görüşürüz, aksi etik olmaz diyen insandan şaşırtmayan hamle. Bu vizyonsuz, günü kurtarmaya çalışan dingili gördükçe Aysal'a tekrardan teşekkürlerimi iletiyorum.

bence de kendine güvenen adam gelirdi. Hatta düşündüm de aptal bu çocuk. burak performansı ortada, vasatın bi tık üstü. e Umut desen biz küstürdük o da zayıf kalıyor oyunlarDa. Bu çocuk az zeki olsa "lan Burak-Umut düşüşte ben gitsem Drogbanın yanında kral olurum en olmadı vezir olurum" derdi. Dememiş diyememiş işte apdal:D

İşin kötüsü, bu da dahil hiçbirisi bizim seviyemizin oyuncusu değil, adam akıllı tek kaliteli Türk forvet Muhammed Demir, o da ne kadar ulaşacak potansiyeline, soru işareti.

Sene sonu Mevlüt Erdinç'i kaptırmamak lazım. Umut bitmiş artık. Aynı tarz bir tek o var.

Ve hatta Muhammet Demir'i de almak şart.

Burak Yılmaz

Muhammet Demir

Mevlüt Erdinç

Umut Bulut

+

Yabancı/Drogba

3 kulvar için fazlası ile yetecektir bize.

bonservisi olmayan biri için normal o para. bizim umutla nerdeyse aynı parayı alıyor birde buna bonservis vermiştik.

Cenk'e senelik 1,7 milyon euro vereceklerse Almeida 4 milyon istese hakkıdır.

Transfer şikesi, yazık kulüp başkanları ortalığı ayağa kaldırdı ama tüpçü kesti sesini ;)

vay vay şu transferi biz yapsaydık Türkiyeyi ayağa kaldırırlardı. mete düren başta olmak üzere tff den etik değil açıklamaları gelirdi, fb bizi tahkime bile şikayet ederdi. bakıyorumda şimdi kimseden ses çıkmıyor.

:D

biz muhtemelen istedik cenk'i

fakat maaşı yüksek geldi. yedek olacağı için onlar 1.7 m €uro verdi

biz 1.7 m tl vermisizdir.

1.7 m €uro 5.5 m tl yapar iyi para

:D

biz muhtemelen istedik cenk'i

fakat maaşı yüksek geldi. yedek olacağı için onlar 1.7 m €uro verdi

biz 1.7 m tl vermisizdir.

1.7 m €uro 5.5 m tl yapar iyi para

Haci bizde yedek Umut 2 mil euro aliyor. Yasi da 30 her sene artarak para kazanacak :asd:

Sent from my iPhone using Tapatalk

hadi simdide galatasaray $ike yapti diye havlayan malum kisiler havlasinda görelim

durum acik

galatasaray haftalardir kadro disi kalmis kisi ve kulübü ile görüstü

besiktas bir kac gün sonra mac yapacagi takimin en önemli oyuncularindan birine formasini giydirip imza attirdi

hadi buyrun twitterdan atip tutmak ahkam kesmek burunlarindan fitil fitil getiririm demek kolay

Geri
Üst Alt