Cenk Tosun Resmen Beşiktaş'ta

Danyal Artemis

AGM Sorumlusu
Yönetici
Administrator
Profesyonel futbolcu Cenk Tosun ile 2014-2015 sezonundan itibaren geçerli olmak üzere 5 yıllık sözleşme imzalanmıştır.

Buna göre oyuncuya;

2014-2015 sezonu için 1.700.000 Avro

2015-2016 sezonu için 1.450.000 Avro

2016-2017 sezonu için 1.500.000 Avro

2017-2018 sezonu için 1.600.000 Avro

2018-2019 sezonu için 1.700.000 Avro garanti ücreti ödenecektir.

Oyuncuya ayrıca, tüm sezonlar için geçerli olmak üzere 10.000 Avro maçbaşı ücreti ödenecektir. Bu transfer için Gaziantepspor Kulübüne herhangi bir transfer bedeli ödenmeyecektir.

Sezon sonu sözleşmesi bitecek adamın kulübüyle mi görüşüyorsunuz? Hayırlı olsun güzel kafa.

Bu iyi olmadı (Cenk için). Kariyerimi nasıl mahvederim diye kendine sormuş olsa, beşiktaşa gitmeliyim cevabını alırdı eminim.

Pektemek v2 olur.

Bu iyi olmadı (Cenk için). Kariyerimi nasıl mahvederim diye kendine sormuş olsa, beşiktaşa gitmeliyim cevabını alırdı eminim.

Bu soruyu eminim kendisine sormuştur ve şöyle cevaplamıştır bence; Fenere gitsem Webo-Sow-Emenike-Kuyt var, Galatasaray'a gitsem Burak-Umut-Drogba var, Beşiktaş'ta Pektemek-Almeida var. Forvet isimlerine bakarsak Beşiktaş'ı tercih etmesi doğru ama işte aptallığın en büyüğünü yapar eğer giderse çünkü yerli forvetlerin kral olduğu, zirve yaptığı tek takım Galatasaray'dır.

Bu soruyu eminim kendisine sormuştur ve şöyle cevaplamıştır bence; Fenere gitsem Webo-Sow-Emenike-Kuyt var, Galatasaray'a gitsem Burak-Umut-Drogba var, Beşiktaş'ta Pektemek-Almeida var. Forvet isimlerine bakarsak Beşiktaş'ı tercih etmesi doğru ama işte aptallığın en büyüğünü yapar eğer giderse çünkü yerli forvetlerin kral olduğu, zirve yaptığı tek takım Galatasaray'dır.

Kendine güveni olan adam gelir Drogba'dan alacağını alır ve büyük oyuncu olur.

Belli ki güvenememiş. Aslında tam bizim aradığımız tarzda forvetti keşke kaçırmasaydık. İyi yanından bakalım birde Pektemek'i kafalayabiliriz :bi_polo:

Ben kötü yanından bakıyorum. Cenk gidince Muhammed iyice değere binecek şimdi :(

Ben kötü yanından bakıyorum. Cenk gidince Muhammed iyice değere binecek şimdi :(

Muhammet çok değerli abi zaten. Sık sık sakatlanması sorunu var. Cenk ve Muhammet arasında tercih yapacak olsam Muhammet'i tercih ederim ben. Ama işte çok sık sakatlanıyor o yüzden Cenk'i istiyordum.

bence de kendine güvenen adam gelirdi. Hatta düşündüm de aptal bu çocuk. burak performansı ortada, vasatın bi tık üstü. e Umut desen biz küstürdük o da zayıf kalıyor oyunlarDa. Bu çocuk az zeki olsa "lan Burak-Umut düşüşte ben gitsem Drogbanın yanında kral olurum en olmadı vezir olurum" derdi. Dememiş diyememiş işte apdal:D

Geri
Üst Alt