Cenk Tosun Resmen Beşiktaş'ta

bence de kendine güvenen adam gelirdi. Hatta düşündüm de aptal bu çocuk. burak performansı ortada, vasatın bi tık üstü. e Umut desen biz küstürdük o da zayıf kalıyor oyunlarDa. Bu çocuk az zeki olsa "lan Burak-Umut düşüşte ben gitsem Drogbanın yanında kral olurum en olmadı vezir olurum" derdi. Dememiş diyememiş işte apdal:D

Belki de Beşiktaş'lıdır. Başka izahı yok yani bizim maçları izleyen dost-düşman herkes görüyor Burak ile Umut'un yetersiz olduğunu.

Gayet iyi bir yerli transfer. Yasina göre cok olgun bir forvet Cenk.

Top tutabiliyor, bitiriciligi fena sayilmaz ve hala cok genc. 22 olmasi lazim.

Besiktasli oldugunu duymustum bi ara, orayi tercih etmis. Iyi transfer

Bir yandan da güzel olur Beşiktaş'ın alması.Fener yabancı almak zorunda kalır.Bakalım eldeki yerlilerle ne yapacaklar seneye.Sınır kalksın diyebilirler seneye. :p

Sanırım Önder Özen imzalı bir iş.

Bize de lazım yerli golcü,Mami'nin isini bitirsinler sezon sonu icin...

Belki de Beşiktaş'lıdır. Başka izahı yok yani bizim maçları izleyen dost-düşman herkes görüyor Burak ile Umut'un yetersiz olduğunu.

BELKİSİ FAZLA BJKLİ ZATEN 2,3 SENE ÖNCE SÖYLEMİŞTİ BJKYE ÇOCUKLUĞUMDAN BERİ GÖNÜL VERİYORUM DİYE, GİTSİN ŞİMDİ YETENEĞİNİ DE VERSİN. İNSAN AZCIK PROFESYONEL DÜŞÜNÜR,GELECEĞİ GÖRÜR.NERDE AVRUPALAR ŞAMPİYONLUKLAR NERDE BJK.

Bizim maçta balıklama uçtuğundan iyi küfretmiştim kendisine.Sevmiyorum öyle topçuyu.

Eğer sene sonu için aldılarsa basbaya şike var demektir .

Cenk, bizim Umut ve Burak'tan kat kat iyi.

Oyuncuyu ayartmis haysiyetsizler.

Muhammet, Yekta takası düşünülüyordu yetişmedi

Yaz dönemi olacakmış

Ayrıca Hakan Ç. Haziranda imza atıyor

Not: cenk transferine gerçekten şike mi diyorsunuz ironi mi yapıyorsunuz anlamadım.

Umarım ironidir antuvari yorumlar yakışmıyor bize.

Bunlar neyle ödecek Cenk'i?

Iyice borça girmediler mi?

Tuhaf

Cenk Tosun Umut'tan biraz iyi ama ötesi degil. Yani Cenk Tosun bir takimi sampiyon yapmaz veya baska bir kupa kazandirmaz.

Eger bir yerli forvet alinacaksa bu isim Mevlüt veya Eren Derdiyok olabilir.

Geri
Üst Alt