Cenk Tosun'dan Transfer Açıklaması

Ahmet KOLKOPARAN

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri
Cenk Tosun'dan transfer açıklaması geldi

tsn_haber_detay.asp

Spor Toto Süper Lig'de ikinci devre hafta sonu oynanılacak karşılaşmalarla başlıyor. Takımlar da bir yandan kadrolarını güçlendirme adına transfer çalışmalarını sürdürüyor.

Spor Toto Süper Lig'de ikinci devre hafta sonu oynanılacak karşılaşmalarla başlıyor. Takımlar da bir yandan kadrolarını güçlendirme adına transfer çalışmalarını sürdürüyor.

Ara sürekli Fenerbahçe ve Beşiktaş gibi büyük takımlarla anılan Gaziantepspor'lu Cenk Tosun'un geleceği belirsizliğini koruyor.

Başarılı golcü transfer durumu hakkında Futbolarena.com muhabirlerinden Ertan Süzgün'e özel açıklamalarda bulundu.

TRANSFERİM İÇİN TOP BAŞKAN’DA!

Gaziantepspor’un sözleşmeli oyuncusu olduğuna vurgu yapan Tosun, ‘’Transfer konusunda konuşma yasağım var. Ama kısaca şunları söyleyebilirim. Yarım sezon daha sözleşmem var. Başkanım eğer beni satarsa kulüp menfaatleri konusunda devre arasında giderim. Satmazsa da sezon sonu zaten sözleşmem bitiyor’’ dedi.

ANTEP’İN SÖZLEŞME UZATMA TEKLİFİNİ KABUL ETMEDİM

Genç oyuncu, ‘’Gaziantepspor Yönetimi’yle bir görüşme yaptım. Benimle sözleşme uzatmayı istiyorlar. Ama ben başkanımıza bu tekliflerine sıcak bakmadığımı söyledim. Satarsa devre arasında satacak bakalım. Satmazsa devre sonu gelecek planlarımı yapacağım’’ diye konuştu.

ELİMDEN GELENİ YAPACAĞIM

Şuan transfere çok kafa yormak, düşünmek de istemiyorum. Sonuçta yarım sezon daha sözleşmem var. Sezon sonuna kadar takımım için her şeyi vermeye hazırım. Sonrasında ise olacakları bekleyip göreceğiz’’ ifadelerini kullandı.

20 MAÇTA 10 GOLÜ VAR

Gaziantepspor'un genç golcüsü Cenk Tosun ligin ilk yarısında başarılı bir performans sergiledi. Cenk oynadığı 20 resmi karşılaşmada 10 gol kaydetti.

(Futbol Arena)

ilk geldiğinde mükemmeldi ama sonra o performansı gösteremedi ama yinede atıyor

Sezon sonu sözleşmesi bitiyor az paraya alırız yerli adamda işte ligde sonradan girer ben Umutu ligde hiç beğenmiyorum bu yıl.

Verilecek 2-3 milyona acımam bu herif için. Daha çok genç lan.

Umut Bulut'tan bin kat daha iyi forvet. Üstelik daha genç. Bunun ilk geldiği zamanı hatırlıyorum. Öyle bir performans sergilemişti ki herkes ahlar vahlar içindeydi, bu adamı nasıl kaçırdık diye. Sonra biraz düşüş yaşadı. Klasik olarak çoğu kişi de çöp demeye başladı. :)

Denenmesi gereken yerli bir potansiyel daha , Burak'tan ve Umut'tan daha fazla fayda sağlayacağına eminim her açıdan bakıldığında tabi , özellikle de takım oyununa artıları baya göze çarpacaktır Burak'tan sonra.

Burak'tan tek temennim bu sezon da gol kralı olup sezon sonu minimum 15 Mn € gibi güzel bir para kazandırarak Avrupa'ya gitmesi.

Cenk'in dışında Muhammet Demir , Samed Yeşil ve Enes Ünal'da takip edilmeli , İnşallah çok değerli scout ekibimiz takip ediyordur bu çocukları ve daha birçok nice yerli potansiyeli.

Bu adam Sart!Umut-Burak biraderlerin devri kapaniyor zaten top tutma desen yok,dribbling desen yok,verkac desen yok 2sinde de.Cenk'te tum bu ozellikler var gol de atiyor ve daha 22 yasinda bi santrafor icin erken bi yas ,yasina gore ligde belli bi standarta ulasti en az 10 gol atiyor her sezon.

Gelecekte Milli Takimin direk Forveti olmaya 1 .aday kacirirsak cok aglariz arkasindan..

Tek forvet oynayabilecek stilde bir oyuncu, ilerde top tutma bakımından Burak-Umut tan daha iyi...Benim favorim Muhammed idi ama geçirdiği ağır sakatlıklar düşündürücü...

Eğer alınırsa 2012'de olduğu gibi 2.bir Necati etkisi yaratabilir, çünkü ciddi anlamda formda bir sezon geçiriyor. Özellikle forvetlerimizin rezil görüntüsünün ardından ihtiyacımız olan bir transfer.

Umut su an daha komple ve daha hazir gözküyor, ama mental sorunu var, kendisini ücünce adam olarak görüyor ve o yüzden okadar da istekli ve ac oynamiyor, o yüzden Mancini nin bir cok fazla genc oyuncu almasi dogru buluyorum. Cünkü takima ates getiriyorlar, yeni jenerasyon, kendilerini göstermek istiyorlar, gösteremeyen de zaten kesilir, ama böylece bütün takim atesleniyor, cünkü yerlerini de kaybetmek istemiyorlar.

Geri
Üst Alt