Umut Yaşar
Tecrübeli Üye
- 22 Kasım 2008
- 6.847
- 1
- 1.333
Cevap: Telefon Önerileriniz
Sağol Onur,sende de mi 5800 var ?
Sağol Onur,sende de mi 5800 var ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sağol Onur,sende de mi 5800 var ?![]()
İphone teması değil mi o ?![]()
Gecen hafta Nokia 5230 akdim dün geri yolladim wlani yok diye gözümden kacmis birde s60 v5 oldugundan divx player kullanilmiyor.
Samsung s8000 jet almayi düsünüyorum tavsiye edebilecek varmi ?
Sana bu cihazı tavsiye ederim.Wi-fi filan hepsi mevcut.Tasarım da şık,fiyat da güzel.
VATAN COMPUTER - HTC - HTC 3333 MEGA (TOUCH 2) PDA CEP TELEFONU - Cep Telefonu
Basit bir işçiyiz , okadar para vermem bir telefona
200 euro sınır benim icin.Başka önerebilecek telefon varmı ?
Samsung Star wiFi alabilirsin. Avrupa'da kaç euro bilmiyorum ama tek sorunu net üzerinden video izleyememe. Onun da çözümü varmış araştırmak gerek. Onun dışında iyi telefon ben bi sıkıntı yaşamıyorum.
Basit bir işçiyiz , okadar para vermem bir telefona
200 euro sınır benim icin.Başka önerebilecek telefon varmı ?
Samsung Jet dediğin için bizde,Htc tavsiye ettik.Jet'in fiyatı da 200 euro sınırında değil heralde![]()
Amazonda 228 euro , siniri asip 30 euro fazla versem dokunmaz![]()
Daha buralara düsmedi o tel. su an sade Afrika ve Asyada satiliyormus.
S8000 alicam herhalde bu gidisle.
Cardfinans yurtdışına filan taksit işine girmiş.Eğer cardfinans varsa yurtdışından taksitli alışveriş yapabilirsin,en azından daha ucuz yollu olur![]()
Sen neredensin yahu Madagaskar falan mı![]()
400 liraya kadar sınır tanıyosan bence biraz daha biriktir yada paara kat 100 tl fln fazla ver ya samsung 5620 monte al yada nokia nın dokunmatiği var 5230 sanırım ondan al yani 3g ve wi-siz tel alırsan pişman olursunuz ilerde![]()
Cardfinansim yok, zaten taksit isi beni bozar .
Simdilik almanyadayiz ama 2 sene sonra temelli dönüs yapmayi düsünüyoruz memlekete
Para biriktirmeye gerek yokta cep. telefona fazla degmez diye 200 euro sinir koydum.
Nokia 5230u zaten dün geri yolladim tavsiye etme su cakma 5800i bana
Benim istedigim
Touchscreen
Wi-fi
Divx/Xvid formatindaki videolari calabilen bir cep telefona sahip olmak,
kamerasi x mega pixel cart curt özelligi falan ilgilendirmiyor beni![]()
o zaman direk samsung 5620 monte diyorum ama 525 lira fln bence değer tipide gayet hoş
![]()