Cep Telefonu Önerileriniz (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Telefon Önerileriniz

2.el blackberryler 200 liradan başlıyor 400 liraya temiz güzel bir blackberry bulursun

Blackberryler oldum olası soğuk geliyor nedenini bilmiyorum en ufak olumsuz birşey duymadım ama öyle gerçekten de , yine de tavsiyeni değerlendirecem :tiphat:

vodafone 945 fena telefon değil , öyle mükemmel bir telefon değil ama android orta-üst cihazlar arasında sırıtmaz, menüsü gayet hızlı , ister wi-fi ister 3g olsun bağlantı hızı oldukça tatmin edici , kamerası mükemmel değil ama bence iyi, video çekimleri bence yetersiz , genel olarak multimedia olarak gayet tatmin edici , görünüşü oldukça şık , en önemlisi aynı standartlarda diğer telefonlara göre ucuz (hatta faturalı vodafone hat sahibiyseniz bedava :D )

Selam ahali.

Telefon piyasasını yakından takip edeniniz vardır. Bir telefon almayı düşünüyorum. Dokunmatik ekranlı olanlarından. Şöyle uygun fiyata önerebileceğiniz hangi marka/modeller var? Nokia önceliğimdir.

Selam ahali.

Telefon piyasasını yakından takip edeniniz vardır. Bir telefon almayı düşünüyorum. Dokunmatik ekranlı olanlarından. Şöyle uygun fiyata önerebileceğiniz hangi marka/modeller var? Nokia önceliğimdir.

Samsung Monte S5620yi incele derimm..Şarj süresi,şık görünüm ve kullanışlılık en önemli kriterler telefon alırken bence..

Görünümü güzel cidden. Bakalım başka alternatifler de arıyorum. Önceliğim Nokia bile olsa pek bir seçenek yok gibi Nokia'da da.

Nokia N8, hatalı partiye denk gelmezsen süper telefon bence. 12 mp kamera, istediğin oyunu oynarsın, müzik vs. Tam multimedya telefonu.

Fiyat aralığını bilmiyorumda arkadaş Nokia C7 aldı bayağı güzel telefon ama 800-900 arasında ben almayı düşündüm de yemedi. :D

Ona baktım da çok pahalı yahu o. Benim maksimum çıkabileceğim fiyat 500-600 olur.

Onun dışında Samsung 5233 veya 7233 de güzel telefonlar..Bada işletim sistemleri varr..Monte standart samsung işletim sistemine sahip..Nokia dersen c5-03 ilgini çekebilir..tarz bi telefon alayım diyosan lg crystal gd900 alabilirsin :)

Bu telefonların ömrü de önemli. Samsung genelde çok bozuluyor, güvenemiyorum. Bu yüzden sağlamlık da önemli.

Sony Ericson Vivaz'a da bir bak derim. Ben N8'i alırken N8, Vivaz ve X10 arasında kalmıştım. X10 da Android işletim sistemi, N8'in kamerası, Vivaz'ın da özelliklerine göre fiyatının çok uygun olması ilgimi çekmişti. Senin fiyat aralığına yakın Vivaz, 650'den başlıyor.

Sony Ericsson Vivaz - Full phone specifications

Benim asıl çekincem kalite konusu. Nokia dışında hiçbirine güvenemiyorum. Samsung'a hiç güvenemiyorum. Özellikle kızaklı Samsung'lar berbattı. Çabuk bozuluyorlar ama bu dokunmatiklerde iş değişmiş olabilir. O yüzden danıştım.:)

Selam ahali.

Nokia al derim renkdas...

Bilmem ki:o

Ama Nokia iyidir diye biliyorum. Zamaninda 8310lar vardi. Hey ya hey

Sağlam bişey istiyosan 5800 önerimdir.

Can, abi 5800'lar herkesin elinde, valla soğudum telefondan. Farklı bir şey almak istiyorum. Aslında 1-2 ay öncesine kadar 5800 istiyordum ama şimdi farklı bir model arıyorum. Misbah'ın önerileri güzel aslında ama Samsung'tan çekiniyorum biraz.

Sertaç faturalı Turkcell hattın varsa bir Turkcell bayindeki kampanyalara bak çok iyi. Dün adam anlatıyordu arkadaşa bişeyler de ben dinlemedim başka tarafa bakıyordum model öneremeyeceğim o yüzden.

İnternet, Sms, Mms, cart curt bedavaydı taksit süresi boyunca. Faturasız varsa bu bedavalar yoktu galiba.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt