- 18 Ağustos 2009
- 11.580
- 881
- 1.738
Cevap: Cep Telefonu Önerileriniz
Bende bunu oneririm
Siyah ve hızlı işlemcili sevenlere.
Bende bunu oneririm
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ICS'i Temmuz gibi falan alacak diyorlar Desire HD'ler.
ICS güncellemesi alan var mı? Nasıl bir şey?
ICS'i Temmuz gibi falan alacak diyorlar Desire HD'ler.
ICS güncellemesi alan var mı? Nasıl bir şey?
Telefon ucuyor. Sarj suresi 1 gun giderken 3e cıktı. Telefonumu garantiye vermiştim,orada yuklemişler,harika bır arayuz.
Telefon ucuyor. Sarj suresi 1 gun giderken 3e cıktı. Telefonumu garantiye vermiştim,orada yuklemişler,harika bır arayuz.
O nedir ki?
Su güncellemeler ile hic bir bilgim yok
Nasil yükleniyor bu ICS?
Bende garantiye vereceğim telefonu, güç ve ses tuşlarında problem var. Biraz dışa çıkık ve aşındı.![]()
Kaç günde geri dönüyor telefon?
Ayrıca otomatik olarak gelen güncellemeleri alıyorum ama garantide ekstra bir şeyler yüklerler mi dersin?
Hangi cihaz?
Nereden yükleyebiliriz?
Benim anakartim yandi,degisim oldu,geldiginde yukluydu,ben herhangi bir talepte bulunmadim. 8 is gunu icinde halledildi. Benim garanti firmam teleservice idi. Sizin ki hangi firma biliyormusunuz ?
Sent from my HTC Incredible S using Tapatalk
Teleservice'e göndermem gerektiğini söyledi müşteri hizmetleri.
Benim zaten içten kaynaklanan bir durum yok. Sadece 2 tane tuş değişecek. 1 hafta içinde geri geleceğini bilsem yarın gönderirim.
Installing Ice Cream Sandwich on HTC Incredible S - YouTube a
Android bilgisi olanlar kendiside yukleye bilirler bu asamaları gecerek.
Orjinal rom olmadığı için garanti dışı kalıyor benim bildiğim kadarıyla kendimiz yüklersek :/
Orjinal rom olmadığı için garanti dışı kalıyor benim bildiğim kadarıyla kendimiz yüklersek :/
Tekrar orjinal romu yükleyip garanti kapsamına sokulabiliyor diye biliyorum.
Tekrar orjinal romu yükleyip garanti kapsamına sokulabiliyor diye biliyorum.
Aynen en iyisi simdilik hic bulasmamak![]()