Cep Telefonu Önerileriniz (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Cep Telefonu Önerileriniz

Telefon_1088120.jpg

Bende bunu oneririm :D Siyah ve hızlı işlemcili sevenlere.

ICS'i Temmuz gibi falan alacak diyorlar Desire HD'ler.

ICS güncellemesi alan var mı? Nasıl bir şey?

Telefon ucuyor. Sarj suresi 1 gun giderken 3e cıktı. Telefonumu garantiye vermiştim,orada yuklemişler,harika bır arayuz.

Telefon ucuyor. Sarj suresi 1 gun giderken 3e cıktı. Telefonumu garantiye vermiştim,orada yuklemişler,harika bır arayuz.

Bende garantiye vereceğim telefonu, güç ve ses tuşlarında problem var. Biraz dışa çıkık ve aşındı. :)

Kaç günde geri dönüyor telefon?

Ayrıca otomatik olarak gelen güncellemeleri alıyorum ama garantide ekstra bir şeyler yüklerler mi dersin?

O nedir ki?

Su güncellemeler ile hic bir bilgim yok :)

Nasil yükleniyor bu ICS?

Android ICS on HTC Sensation - YouTube

bu tanıtım videosu gibi birşey bilginiz olsun. Her yer yuklemez. Cunku daha tam cıkmadı,Sadece cıkacagı belirtildi ve 2 3 modele uyarlandı. Digerlerine de uyarlamaya calısıyorlar,Haziran gibi duyuracaklar,garanti firmaları yukler. Sensation , Incredible ve Evo icin cıktı diye biliyorum ben

Bende garantiye vereceğim telefonu, güç ve ses tuşlarında problem var. Biraz dışa çıkık ve aşındı. :)

Kaç günde geri dönüyor telefon?

Ayrıca otomatik olarak gelen güncellemeleri alıyorum ama garantide ekstra bir şeyler yüklerler mi dersin?

Benim anakartim yandi,degisim oldu,geldiginde yukluydu,ben herhangi bir talepte bulunmadim. 8 is gunu icinde halledildi. Benim garanti firmam teleservice idi. Sizin ki hangi firma biliyormusunuz ?

Sent from my HTC Incredible S using Tapatalk

Benim anakartim yandi,degisim oldu,geldiginde yukluydu,ben herhangi bir talepte bulunmadim. 8 is gunu icinde halledildi. Benim garanti firmam teleservice idi. Sizin ki hangi firma biliyormusunuz ?

Sent from my HTC Incredible S using Tapatalk

Teleservice'e göndermem gerektiğini söyledi müşteri hizmetleri.

Benim zaten içten kaynaklanan bir durum yok. Sadece 2 tane tuş değişecek. 1 hafta içinde geri geleceğini bilsem yarın gönderirim.

Teleservice'e göndermem gerektiğini söyledi müşteri hizmetleri.

Benim zaten içten kaynaklanan bir durum yok. Sadece 2 tane tuş değişecek. 1 hafta içinde geri geleceğini bilsem yarın gönderirim.

Bende cok elestiri aldım tele service ile ilgili. gondermeden once arastırma yapmıstım.cunku benim telefonumun 2 yıl kaskosu var her durumda,cesaret ettim gonderdim,kaskoyu bozmak ıstemedim cunku. Garanti firmalarıyla görüşün. Yardımcı olacaklardır. 40 - 80 tl arası bir fiyata yuklerler tahminimce.

Tekrar orjinal romu yükleyip garanti kapsamına sokulabiliyor diye biliyorum.

Evet aynen oyle . Daha dogrusu Ses kapatma tusu ve Tus kilidine basıp FACTORY RESET yaptıgımız zaman telefon sıfırlanıyor.

Tekrar orjinal romu yükleyip garanti kapsamına sokulabiliyor diye biliyorum.

O halde bi ara denerim yüklemeyi :D Daha önce LG vardı o iyice oyuncak olmuştu elimde garantisi bitti diye, Evo 3D'ye kıyamadım daha

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt