Cep Telefonu Önerileriniz (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Re: Cep Telefonu Önerileriniz

Bende mıknatıslı olanı var, yani kapak kilitli, ayrıca kılıfın ön tataftaki hoparlör kısmı açık yani kılıf kapalıyken konuşmaya devam ediyorum. Tüm s3 kullananlara tavsiye ederim. Bunun üzerine kılıf tanımam.:)

Telefon alacak olanlar içinse önerim galsxy S3 :)

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

Bende miknatis yok ama, hoparlør oldugu yerde delik var.

Cevap: Cep Telefonu Önerileriniz

Renkdaşlar bugün yarın bir telefon alacağım. 1000TL gibi bir bütce ayırdım.. Bana tavsiyeleriniz nelerdir.. Kafamda hiç bir şey yok. :SS:

Nokia almada ne alırsan al :) Bende alıcam bu ara samsung yada htc

Çok mesajlaşıyorum. Klavyeli birşeyler olsun istiyordum ama yok. Hem android hem klavyeli telefon diye bir şey kalmamış. Bir tek cha cha vardı onuda pek tavsiye etmediler. Samsung i8150 (galaxy wonder) Aldim çokta memnunum. Teknosada indirme girmis. 690 a aldim.. Mesajda gayet kolay yazıyorum.. :)

Çok mesajlaşıyorum. Klavyeli birşeyler olsun istiyordum ama yok. Hem android hem klavyeli telefon diye bir şey kalmamış. Bir tek cha cha vardı onuda pek tavsiye etmediler. Samsung i8150 (galaxy wonder) Aldim çokta memnunum. Teknosada indirme girmis. 690 a aldim.. Mesajda gayet kolay yazıyorum.. :)

Gene dokunmatiğe kaldın yani:)

lumia 920 ocakta piyasaya çıkacak sanırım :yenieek:

motorola atrix kullananınız var mı? nasıldır? fiyatı düşmüşte.

Ocak ayında 10 yıllık kullandıgım emektar nokianın en saglam telefonu olan n70 imi degiştirmeyi düşünüyorum htcler ilgimi cekiyor ama fiyat olarak nerdeyse s3 ve 4s le kapısacak sekilde o paralara degermi

Bütçem 600-700 civarı. Samsung i8150 almayı düşünüyorum. Var mı aranızda kullananlar, veya başka tavsiyesi olan var mı ?

Abim 650 e aldı :D

Motorola'ya para verilmez bence :yenieek:

Teşekkürler bilgi için :)

Motorola'lara pek bakmamıştım sağol tavsiye için. Ocak-Şubat gibi almayı düşünüyorum. Biraz daha araştırma yapıyım :)

Wonder zarifte bir telefon alırsan pişman olmazsın ne ekranı o kadar kücük ne de o kadar büyük . Ocak şubata kadar 600e yaklaşır fiyatı

Wonder zarifte bir telefon alırsan pişman olmazsın ne ekranı o kadar kücük ne de o kadar büyük . Ocak şubata kadar 600e yaklaşır fiyatı

Zaten biraz fiyatı düşsün diye bekliyorum 740 olmuş teknosa'da. En azından 700'ün altına insin :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt