Cep Telefonu Önerileriniz (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Ynt: Cep Telefonu Önerileriniz

bir telefona iTelefon ve bir tablete iTablet diye o kadar para verilirse alın tabi :) daha iyileri mevcutken apple ın kısıtlamalarına ve pahalı cihaz olmasına ragmen marketinin de ücretli olup sizi sömürmesine göz yumuyorsanız alın :)

İpad'den iyi tablet piyasada yok, onu geçelim.

Samsung 8 ayda bir model geliştiriyor ve aşırı değer kaybediyor. S4 çıkacak, S3 bu saatten sonra ben almam mesela. Ama İphone 4s S3'den bile eski olmasına rağmen şu an hala 1800TL'ye satılıyor. Değer kaybı yaşatmıyor.

Akıl mantık işi değil suan iphone 4s ikinci el 400 euro. Galaxy S3 sıfır 479 euro.S3 hertürlü guzel bence suan kullanıyorum.

Envoyé depuis mon Samsung Galaxy S3 avec Tapatalk

Cevap: Cep Telefonu Önerileriniz

s3 almayı düşünüyordum fakat note 2 yi gördükten sonra kafam karıştı..kullanan arkadaşlardan +/- leri nelerdir yorumları bekliyorum..karşılaştırmalarına baktım fakat kullanıcıdan yorum almak en iyisi herhalde..

AW: Cep Telefonu Önerileriniz

s3 almayı düşünüyordum fakat note 2 yi gördükten sonra kafam karıştı..kullanan arkadaşlardan +/- leri nelerdir yorumları bekliyorum..karşılaştırmalarına baktım fakat kullanıcıdan yorum almak en iyisi herhalde..

En büyük artısı şarjı.

Normal kullanımda bana iki gün dayanıyor.

Çok büyük bir telefon yazın pantolonun cebine girmez...

Taşirim diyorsan hiç düşünme al.

Piyasanin en iyi telefonlarından.

Send from my HTC OneX using BlueTapatalk

Cevap: AW: Cep Telefonu Önerileriniz

Sony Xperia P 16 Gb ve Sony Xperia S nasıl telefon?

İphone 4'ümü 2,5 senedir kullanıyorum.Fazla memnunum,tavsiye ederim 4 ve üstünü:D:D:D

Ben S3 derim ekranida gayet guzel ve buyuk.Note 2 yi cikarmak cebe sokmak yada gizli bisey yapmak cok zor :D

2013 model telefonlar tanıtıma basladılar 8 ocak itibariyle ilk organizasyon baslamıs sony tanıtmıs su gecirmeyen telefon full hd falan fıstık ben Htc M7'yi bekliyorum Hem özellikleri yeni nesil hemde beatsaudio icin htc alıcam o ne güzel ses kalitesidir muazzam

Sony xperia Z modeliyle noktayı koydu.

bende sony xperia u düşünüyodum fakat sar değeri 1.60 ve hafıza kartı takılmıyo 4 gbde yetmez bana sony xperia sola alıcam onunda 1.25 yine yüksek ama çok kullanan biri değilim

Lumia 920 aldım.Çok memnunum.Her yönüyle harika bir telefon.Mağaza hariç tabi.Mağazanında 6-7 ay içinde gelişeceğini düşünüyorum.İos ve androide sıkı bir rakip çıktı diyebilirim.

ben de s3 mü yoksa iphone 4s mi diye sorayım o zaman renktaşlar hangisini tavsiye edersiniz :)

Artık android cihazlara para verilmez, özellikle 1000TL üstüne android cihaz alınmaz bence.

S4 cikana kadar tabiki S3:yenieek:

neye verilir mesela?

İos ve W8'e verilir. Android'de 100000'lerce uygulama var diye över herkes ama, önüne gelenin markete program ekleyebildiği bir işletim sistemi. İOS daha stabil ve daha kaliteli bir uygulama.

W8 ise yeni ve yine stabil bir işletim sistemi. Tek eksiği yeni olduğu için, çeşit az. Ama 6 ay içinde çok gelişeceğini düşünüyorum.

İos ve W8'e verilir. Android'de 100000'lerce uygulama var diye över herkes ama, önüne gelenin markete program ekleyebildiği bir işletim sistemi. İOS daha stabil ve daha kaliteli bir uygulama.

W8 ise yeni ve yine stabil bir işletim sistemi. Tek eksiği yeni olduğu için, çeşit az. Ama 6 ay içinde çok gelişeceğini düşünüyorum.

Kusura bakma ama sirf Israil ve Amerika gazi ve reklami ile bugunlere gelmis bir IoS Android ile yarismasi gelecek icin mumkun gozukmuyor. Daha fazla su Elma geyigine takilmayin. Artik IoS'un Android ile yarismasi imkansiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt