Cep Telefonu Önerileriniz (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Dostlar,Yardım

sistemden parayı kaldırdın heralde üstad :D

Cevap: Dostlar,Yardım

HTC One ya da Samsung S4 bekle derim :yenieek:

Galaxy 3 aldım hatuna,arada elime alıyorum,o bile sıkıyo beni.Bana ait olan bir samsung daha çok sıkar.

İbre HTC ve Xperia'ya dönüyor gibi.

Ama Blackberry'e 5 yıldız vermişler çoğu sitede.O da ilginç hani.

Kafam iyice karıştı :SS:

Cevap: Cep Telefonu Önerileriniz

İphone 5s'i bekle derim, diğer telefonların hepsi %70 zarar ettirecek seni satmak istediğin zaman.

5 ile 5 s arasındaki fark nedir emre?

Henüz kimse bilmiyor. :) Ama en az 2-3 radikal değişiklik olacaktır.

Android telefon diyorsan da, Sony Z derim, S4'ü yine bekle ama kamera fln olarak Z daha üstün.

Adamda para var huzur var arkadaş :lol:

Lg Optimus Vu al daş gibi telefon. Geniş ekran vuaaw.

MWC-2012-LG-Optimus-Vu-Hands-on.jpg

lg-optimus-vu-turkiyede.jpg

Oyş goccaman ekranı var lan. Aşık oldum lan buna ben, gidiyom geliyom teknosada seviyom telefonu. :lol:

valla bilmiyorum emre.

Düşün yani bu kadar çözdüm iphonu.Bu telefona kesip bi melodi yüklemek dahi kaç günümü aldı :D

Bi bakarım kutusunu bulursam yazarım.

Ya da başka bi yerinde yazıyosa söle bakam.

Kutusunda yazar da, öylesine sordum ya, sonra bakarsın boşver. :D

xperia z kullanan var mı ? Almayı düsünüyorum fiyat/kalite uygunlugu nasıldır

xperia z kullanan var mı ? Almayı düsünüyorum fiyat/kalite uygunlugu nasıldır

En yakın arkadaşımda var, 3-4 gün önce aldı. Biraz inceledim kamera, walkman çok iyi. Menü arayüzü biraz yavaş akıyor. Görünümü şık, ekran kalitesi güzel.

Fakat çok yüksek uygulamaları kaldıramayacakmış gibi bir havası var.

En yakın arkadaşımda var, 3-4 gün önce aldı. Biraz inceledim kamera, walkman çok iyi. Menü arayüzü biraz yavaş akıyor. Görünümü şık, ekran kalitesi güzel.

Fakat çok yüksek uygulamaları kaldıramayacakmış gibi bir havası var.

Estetik zaten sonynin isi orasında süphem yok ama o uygulama kısmı kafama takıldı simdi. Acar misin dedigini biraz yüksek uygulamadan kastın aynı anda fazla sayıda uygulamayı kaldırmaz mı diyorsun yoksa telefonun acamayacagı uygulama mı var diyorsun ?

Estetik zaten sonynin isi orasında süphem yok ama o uygulama kısmı kafama takıldı simdi. Acar misin dedigini biraz yüksek uygulamadan kastın aynı anda fazla sayıda uygulamayı kaldırmaz mı diyorsun yoksa telefonun acamayacagı uygulama mı var diyorsun ?

Yok hani yeni bir telefonun menü geçişleri, oyun performansı falan üst düzey olur ya onu göremedim sanki hafif bir takılma vardı gibi.

Yok hani yeni bir telefonun menü geçişleri, oyun performansı falan üst düzey olur ya onu göremedim sanki hafif bir takılma vardı gibi.

haa anladım simdi kafama takıldı o benim birinden alıp da kendim bakayım en iyisi :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt