Cep Telefonu Önerileriniz (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
En iyisini yapmissin

HTC One cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

cok acayip birsey bu htc one menu tusu olmamasi kotu geliyor bide unlock tusu yeri cok kotu ellim devamli saga ve sag tusa gidiyor :) alisirim zamanla ins ama telefonun goruntusu o bicim varya gordum en seksi telefon bizim unal baskan kulaniyordur bu telefonu kesinlikle :D

Elimde şuan htc one x + 64 gb sıfır telefon var bana göre piyasadaki en iyi telefon ama kimse yüzüne bakmiyor.

© tapatalk ©

Elimde şuan htc one x + 64 gb sıfır telefon var bana göre piyasadaki en iyi telefon ama kimse yüzüne bakmiyor.

© tapatalk ©

HTC ülkemizde hak ettiği değeri, ilgiyi görmüyor. Daha doğrusu yeteri kadar tanıtımı yapılamıyor. + servis sıkıntısı var. Yoksa HTC çok kral bir marka. Telefon işiyle uğraşanlar bilir.

HTC ülkemizde hak ettiği değeri, ilgiyi görmüyor. Daha doğrusu yeteri kadar tanıtımı yapılamıyor. + servis sıkıntısı var. Yoksa HTC çok kral bir marka. Telefon işiyle uğraşanlar bilir.

Aynen kardeşim ülkemizde pek bilindik bir telefon değil insanlarda almak istemiyor.

© tapatalk ©

© tapatalk ©

Reklam çok önemli.Telefon Donanım olarak ne kadar iyi olursa olsun reklamını iyi yapamadıktan sonra dünyanın en iyi telefonuda olsada boş.

iPhone 5 cihazımdan Tapatalk ile gönderildi

HTC, Android donanımlı telefonlar içinde en öndeki marka şu anda bence de.

ben fazla telefondan anlamam ama dayım şu telefonu hediye etti iyimidir iş görürmü 1 2 kurcaladım fena değil gibi kamerasıda oldukça iyi

TURKCELL maxiPRO5

ben fazla telefondan anlamam ama dayım şu telefonu hediye etti iyimidir iş görürmü 1 2 kurcaladım fena değil gibi kamerasıda oldukça iyi

TURKCELL maxiPRO5

Biraz inceledim, Huawei'ye ürettiriyorlarmış. Huawei kaliteli bir marka. Özellikleri de fiyatına göre fena değil. Temel beklentileri aşar, fakat tabi bu arayüz akıcılığını falan bilemediğim için daha fazlası için yorum yapamayacağım. Koskoca Sony Xperia Z'de bile geçişlerde sıkıntı olduğunu düşünürsek :)

Biraz inceledim, Huawei'ye ürettiriyorlarmış. Huawei kaliteli bir marka. Özellikleri de fiyatına göre fena değil. Temel beklentileri aşar, fakat tabi bu arayüz akıcılığını falan bilemediğim için daha fazlası için yorum yapamayacağım. Koskoca Sony Xperia Z'de bile geçişlerde sıkıntı olduğunu düşünürsek :)

:encouragement:sağol iş görür büyük beklentim yoktu önceki telefonum xpress music 5800 olduğunu düşünürsek :D

Mert AKIN yazdı: Emre Saykal, Mention yapamadığım için alıntı yaptım. Görüş bildirirseniz sevinirim.:)

Bir türlü karar veremiyorum. Karar vermeyi bıraktım tam olarak hangi segmentte bir cihaz alacağımı bile seçemedim.

İstediğim ve aradığım özelliklere göre nasıl bir bütçe ayırmalıyım ve hangi ürünlere yoğunlaşmalıyım, yardım bekliyorum.

*Sorunsuz sağlam bir cihaz.

*Her tür uygulama desteği.

*Her tür siteyi sorunsuz ve Pc aktifliğinde kullandıracak Flash desteği.

*Yeni güncellemelere sahip olabilecek yani kısa zamanda yetim bırakılmayacak güncel bir ürün.

*Kullanırken hızlı olduğunu hissedeceğim kadar hızlı çalışan, yavaşlık ve kasma durumu minimum düzeyde hızlı bir cihaz.

*Görüntülü görüşme,GPS gibi özellikleri eksiksiz olan.

Aradığım özellikler bunlar.

Bir türlü karar veremiyorum. Karar vermeyi bıraktım tam olarak hangi segmentte bir cihaz alacağımı bile seçemedim.

İstediğim ve aradığım özelliklere göre nasıl bir bütçe ayırmalıyım ve hangi ürünlere yoğunlaşmalıyım, yardım bekliyorum.

*Sorunsuz sağlam bir cihaz.

*Her tür uygulama desteği.

*Her tür siteyi sorunsuz ve Pc aktifliğinde kullandıracak Flash desteği.

*Yeni güncellemelere sahip olabilecek yani kısa zamanda yetim bırakılmayacak güncel bir ürün.

*Kullanırken hızlı olduğunu hissedeceğim kadar hızlı çalışan, yavaşlık ve kasma durumu minimum düzeyde hızlı bir cihaz.

*Görüntülü görüşme,GPS gibi özellikleri eksiksiz olan.

Aradığım özellikler bunlar.

S4 veya 1 ay sonra çıkacak Note 3 senin ihtiyacını karşılar.

Note 2 de internetten video izlerken takilma oluyor biri acil yardim etsin kafayi yicem

Samsung Galaxy Note 2 cihazımdan Tapatalk 4 Beta ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt