Cep Telefonu Önerileriniz (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Telefon Önerileriniz

Nokiayi bu hale getirin nokta bence symbian takintisidir. Benim N73 var, bundan sonra Nokia almam artik. Su anda Samsung galaxy SII'yi mi alsam yoksa iPhone5 i mi beklesem diye dusunuyorum. Blackberrylerinde sadece ismi var, baya arizalar cikiyormus duyduguma gore.

Telefon alirken ilk once su soruyu sormalisiniz kendinize: Ben alacagim telefonu ne icin kullanacam? Gereksiz masraflardan kacinin. Istediginiz ozellikleri yazin bi yere sonra telefon modeli aramaya baslayin.

Beyler benim IPhone bozuldu, alalı da 3 sene olmuştu zaten, sıkılmıştım artık.Değiştireceğim kısaca.

Max.1200 TL falan ayırabilirim.Biraz araştırdım ama iyice kafam karıştı,bana yardımcı olabilecek insanlar arıyorum !

Beyler benim IPhone bozuldu, alalı da 3 sene olmuştu zaten, sıkılmıştım artık.Değiştireceğim kısaca.

Max.1200 TL falan ayırabilirim.Biraz araştırdım ama iyice kafam karıştı,bana yardımcı olabilecek insanlar arıyorum !

Telefon özelliği olarak, ikisi de piyasada ki tüm Nokia'lardan iyi. Tavsiye ederim.

MOTOROLA MILESTONE CEP TELEFONU******************** - Teknosa Alışveriş Sitesi

https://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=145011217&CS_Category=_MOTOROLA219&CS_Catalog=_TELEKOM

Bu arada Blackberry hakkındaki görüşleriniz nedir?

Bir sürü Blackberry modeli var,en üstü hangisi onların?

HTC Desire HD. Bu ana kadar çıkan Htc ler kaliteliydi fakat çok fazla kullanıcıya ulaşmıyordu. Son 1 senede yani bu desire,desire hd,desire Z serisi çıktı çıkalı ürün tabana yayıldı ve yaygınlaştı. Fiyat politikalarınıda değiştirdiler ve eskisine nazaran daha ucuz satılıyor Htcler. Bir bakmanızı öneririm.

HTC Desire HD. Bu ana kadar çıkan Htc ler kaliteliydi fakat çok fazla kullanıcıya ulaşmıyordu. Son 1 senede yani bu desire,desire hd,desire Z serisi çıktı çıkalı ürün tabana yayıldı ve yaygınlaştı. Fiyat politikalarınıda değiştirdiler ve eskisine nazaran daha ucuz satılıyor Htcler. Bir bakmanızı öneririm.

Televizyonda reklamları yapılan HTC Desire'a bakmayı planlıyorum.

Blackberry'ler hakkındaki görüşlerini de merak ediyorum insanların.Benim hoşuma gidiyor,Bold 9780 modeline baktım geçen gün.

Blackberry'i kullananlar beğenmiyorlar hiç.

LG C305 Wink Qwerty almayi dusunuyorum kullanan biri varsa yorumlarsa sevinirim .

Arkadaşlar ben telefon arıyorum marka farketmez.Sitemize girmek için iyi bir telefon arıyorum.

300-350 TL arası bütçem var

Wi Fi +Dokunmatik önceliğim.Bunlar olursa iyi olur.

Ne tavsiye edersiniz.

Arkadaşlar ben telefon arıyorum marka farketmez.Sitemize girmek için iyi bir telefon arıyorum.

300-350 TL arası bütçem var

Wi Fi +Dokunmatik önceliğim.Bunlar olursa iyi olur.

Ne tavsiye edersiniz.

Samsung S5230W

Bende Sony Ericsson Experia X10 var, cok memnumum. Android, hizli, goruntu cok guzel, 8mp camera. Tavsiye ederim.

sony-ericsson-x10.jpg

Nokia-X6.jpeg

Nokia x6

8 aydır kullanıyorum harika telefon. Kamerasından işletim sistemine çok iyi. Dokunmatiğide birçok otorite tarafından iphone'dan sonraki en iyi dokunmatiklerden biri olarak kabul ediliyor..

iPhone tam bir hastalik...niye bu kadar gec almisim diye dusunuyorum

Blackberry veya HTC Desire kullanan arkadaşlara ihtiyacım var,sorularım olacak bir kaç tane.

PM ile dönerlerse sevinirim.

Samsung Galaxy SII

Samsung-Galaxy-S-II_4.jpg

[video=youtube;pUdoMSqqZtQ]https://www.youtube.com/watch?v=pUdoMSqqZtQ&hd=1[/video]

Kamera ornek video Full HD:

[video=youtube;BDQ14kbDLR4]https://www.youtube.com/watch?v=BDQ14kbDLR4&hd=1[/video]

Alsam mi acaba? Yoksa iPhone 5i mi beklesek? Mediamarktda elime aldim iphone 4 ile karsilastirdim, baya buyuk duruyur? Cebime sığarmı acaba ? :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt