Cep Telefonu Önerileriniz (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Telefon Önerileriniz

nokia-x7_3.jpg

Yeni Nokia X7 güzel telefona benziyor.

Cevap: Telefon alıcam önerilerinizi bekliyorum

Yurtdışını bilmem ama Türkiye'de cep telefonlarında garanti konusunda her marka kötü. Kısaca garantili telefonla, garantisiz telefon arasında fark yok burada. Bozuldu mu, hemen kullanıcı hatası diye yapıştırıp yolluyorlar. Yaptıkları tek iş, işletim sistemi güncellemek. :)

bizim burda nokia nın üstüne yok bu konuda baya iyiler telefon suya düştü n97 iç camı hasar görmüş değiştirip 10 gün içerisinde geri yolladı adamlar çok sasırmıştım

HTC'ler de alarm olayı yok. En azından istisnai modeller dışında böyle. Alarm şöyle yok. Telefonu kapatırsan sabah çalmıyor. İlla cihaz açık kalacak. Yine istisnai modeller dışında bluetooth güncellemesi gelmedi daha. Kısaca bluetooth kullanamıyorsun. Ama cihaz olarak ve konuşma kalitesi olarak fazlasıyla iyi markadır tabi. Nokia'ya para verme de, hangi cihazı alırsan al kısaca. Nokia cihazla telefon konuşmak tam bir işkence. 10 yıl önceki telefonlar gibi ses kalitesi.

HTC'ler de alarm olayı yok. En azından istisnai modeller dışında böyle. Alarm şöyle yok. Telefonu kapatırsan sabah çalmıyor. İlla cihaz açık kalacak. Yine istisnai modeller dışında bluetooth güncellemesi gelmedi daha. Kısaca bluetooth kullanamıyorsun. Ama cihaz olarak ve konuşma kalitesi olarak fazlasıyla iyi markadır tabi. Nokia'ya para verme de, hangi cihazı alırsan al kısaca. Nokia cihazla telefon konuşmak tam bir işkence. 10 yıl önceki telefonlar gibi ses kalitesi.

son ki telefondan sonra nokia yada tövbe ettim galiba yeni telefonum ayfon yada htc gibi gözüküyor

Paran varsa GalaxyS II al ve keyfine bak tabi. Şuan piyasada ki en iyi telefon diyebiliriz.

onuda tavsiye eden çok ama samsung olması beni soğutuyor.galiba sen kullandın galaxys 2

Hayır bende yok. Arkadaşım da var inceleme şansım oldu, kaldı ki 1-2 ay önce çıkmadan da araştırmıştım. Çift çekirdek 1.2GHZ işlemcisi var ki, cihaz da donma olayı yok. Ekranı İphone 4'den fln 5 kat iyi onu söyleyim. Ekran gerçekten görmen gerekli öyle diyeyim. Tek kötü yanı kullanan arkadaşım günde 2 defa bile şarj edebiliyor cihazı. Aşırı şarj tüketiyor.

Hayır bende yok. Arkadaşım da var inceleme şansım oldu, kaldı ki 1-2 ay önce çıkmadan da araştırmıştım. Çift çekirdek 1.2GHZ işlemcisi var ki, cihaz da donma olayı yok. Ekranı İphone 4'den fln 5 kat iyi onu söyleyim. Ekran gerçekten görmen gerekli öyle diyeyim. Tek kötü yanı kullanan arkadaşım günde 2 defa bile şarj edebiliyor cihazı. Aşırı şarj tüketiyor.

çok teşekkür ederim bilgilerin için o zaman sıralama değişti :)

1-samsung galaxy2

2-ayfon

3-htc

herkese tekrardan çok teşekkürler

Blackberry almayı düşünüyorum ama Torch u hiç beğenmedim 9780i de eh işte benim gönlüm 9000de kaldı tasarım olarak o da üretilmiyo :D Sizne ne yapayım? Birde bis+konuşma aylık nekadar tutuyor ortalama?

Samsung galaxy s2

Ayfon'u gölgede bıraktı

HTC EVO 3D, 1.2GHz çift çekirdekli Snapdragon işlemci, 4.3 inç 540 x 960 piksel qHD 3D ekran, 1GB RAM, 5MP çift kamera, 4GB kapasite, 4G kabiliyeti, Sense 3.0 arayüzü ve Android 2.3 Gingerbread işletim sistemi.

Fakat tek geçeceğim telefon M.atrix(motorola atrix) dehşet telefon özelliklerini yazmak istemiyorum youtube'den videolarına bakın yeter telefon değil bilgisayar zaten kendisi.

Eğer öyle çok uçmayalım derseniz 400-500 tl bütçe isterseniz Türkcell T20 gerçekten şahane telefon.

Bende bu arkadaştan var. Tapılası bir alet!

HTC Desire HD

htc-desire-hd_official-promo-540x348.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt