Cep Telefonu Önerileriniz (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Bu Cep Telefonunu eline alan veya tanıyan var mı ?

Pahalıymış la bu.

Bu fiyat seviyesine çıkmışken HTC daha iyi evet. Benim Sony Ericsson'u 730'a aldım ben.

1500'lere falan çıkıyosanız Sony'e gömmeyin parayı. Samsung falan da hikaye. Gitsinler tv yapsınlar. Alın bi HTC babalar gibi bakın keyfinize...

Incredible S var... Bir de ona bak Mertcan..

ya bu benim dedigim 330-380€ arasi (yeni) S2 440€

Çift işlemcili ve 3d ekran-kamerası var kararsız kaldım :/

3d'yi falan da salla.. Foto çekeceksen fotoğraf makinası al cep telefonu değil... Şöyle söyleyeyim en son Android güncelleştirmesini yaptım. Desire HD'de herhangi bir kasma vs yok...

Incredible S var... Bir de ona bak Mertcan..

Baktım abi de büyük telefona taktım bu ara o ikisini buldum :D HTC konusunda da çok kararsızım android çıkmadan bi HTC kullanmıştım Windows sistemli hiç memnun değildim ondan ama android ile beraber coşmuştur diye düşünüyorum

ya bu benim dedigim 330-380€ arasi (yeni) S2 440€

Kasa aynı ama galiba diğeriyle :/

3d'yi falan da salla.. Foto çekeceksen fotoğraf makinası al cep telefonu değil... Şöyle söyleyeyim en son Android güncelleştirmesini yaptım. Desire HD'de herhangi bir kasma vs yok...

Fotoğraf olarak değilde 3d ekran olayı ve çift işlemci olması çok cezbetmişti :D

Desire HD o zaman... Çok çok iyi telefon...

Kasa aynı ama galiba diğeriyle :/

Fotoğraf olarak değilde 3d ekran olayı ve çift işlemci olması çok cezbetmişti :D

Ekran 3d değil.. Arkada 2 mercek var. Çektiğin fotolar 3d oluyor... He son android sürümü 3d ama her telefonda :)

Ekran 3d değil.. Arkada 2 mercek var. Çektiğin fotolar 3d oluyor... He son android sürümü 3d ama her telefonda :)

Ekranı da 3d ya elime alıp inceledim gözlüksüz 3d hatta oyunlar falan bu son nintendo ds 3d deki gibi :)

Alma bence .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt