Cep Telefonu Önerileriniz (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Bu Cep Telefonunu eline alan veya tanıyan var mı ?

Samsung leş

ıphone leş

sony ericsson arc s beyaz reistir!!!!!

plase HTC 3D...

Güzel bir telefonmuş gerçekten. Zaten tablet ve yeni bir telefon almayı düşünüyordum; tablet konusundaki kararım Ipad 3 (yani biraz daha bekleyeceğim) lakin telefon için ben de Apple tercih etmemeyi düşünüyorum. Bakalım, bir kaç gün içinde kararımı vereceğim telefon konusunda... ( :

Ama HTC biraz daha ön planda tabi. :)

Tüm markalara b.k atmışsınız.Bu nasıl öneri yapmak lan :SS:

Birebir iphone4 ve HTC Desire HD kullandım. İkisi de çok iyi.

Birebir iphone4 ve HTC Desire HD kullandım. İkisi de çok iyi.

HTC'nin donanımı daha iyi ama Iphone'un ios sistemi bütün açıkları kapatıyor

Sony Ericsson her zaman kaliteli telefonlar üretir, konuşma kalitesinden şebeke kalitesine kadar çok çok iyidir. Dokunmatik olayı da Samsung'dan daha iyi bana göre.

Yazılım desteği çok iyi evet. Örnek: Kutsal uygulama Viber... Önce iphoneda idi sadece... 5 ay kadar sonra Androide geldi...

Yok o anlamda değil mesela Windows yüklü bir bilgisayarda Photoshop kasarken aynı özelliklerdeki bi MAC'de photoshop'un uçması gibi :)

Ben samsung u tavsiye ediyorum.bugune kadar sikayetim de olmadi dokunmatigi kamerasi da iyi.

Cevap: Cep Telefonu Önerileriniz

Konu birleştirildi, lütfen cep telefonu tavsiyesi için ayrı konu açmayın arkadaşlar.

Şimdi arkadaşlar yine reklam gibi algılayacak ama ben IPhone 3G'den HTC Desire HD'ye geçtim yaklaşık 7-8 ay önce. Hayatımda yaptığım en doğru işlerden biriydi yani.

HTC'nin her modeli gözü kapalı alınır bence.

Desire HD mi Incredible S mi Evo 3D mi?

Desire HD mi Incredible S mi Evo 3D mi?

Ben Desire HD'yi aldığımda diğer ikisi yoktu.

Kuzenime Evo 3D aldık geçen ay. İnceledim ben telefonu, gayet iyi. Fiyatı da güzel.

Şu anda telefonumu değiştirme niyetim yok ama değiştirsem Evo 3D alırdım..

Evo 3D sanki prototip gibi geliyor bana hani firmalar böyle bi telefon çıkarır uçuk özellikler uygun fiyata ondan sonra güncelleme desteğini falan çeker ya üstünden o tarzmış gibi :/ Desire serisi olması kafamı çeliyo Desire HD'nin

Evo 3D sanki prototip gibi geliyor bana hani firmalar böyle bi telefon çıkarır uçuk özellikler uygun fiyata ondan sonra güncelleme desteğini falan çeker ya üstünden o tarzmış gibi :/ Desire serisi olması kafamı çeliyo Desire HD'nin

Desire HD'den çok memnunum ben.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt