Cep Telefonu Önerileriniz (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Cep Telefonu Önerileriniz

HTC One X,çok başarılı bir telefon olmuşa benziyor.Şu an yurtışı fiyatı 1200-1300 TL arası gözüküyor.2-3 ay sonra Galaxy S 3'ün çıkmasıyla 1000 TL civarına düşer diye düşünüyorum.

Şarjı çok az gidiyor diyorlar.Almayı düşünüyordum ama şarjı çok kısa sürede bitiyor dedikleri için tereddütte kaldım.

Şarjı çok az gidiyor diyorlar.Almayı düşünüyordum ama şarjı çok kısa sürede bitiyor dedikleri için tereddütte kaldım.

HTC One X shows NVIDIA’s Tegra 3 is a battery’s best friend | Android Community

Hocam en başta öyle söyleniyordu.Fakat testlerden sonra şarj süresi gayet normal,hatta bir smartphone için iyi olduğu sonuçları çıkmış ortaya.Telefonu elinden düşürmezsen(İnternet,Android,Mesaj,Arama-Konuşma-Mail vb) 8 saat,daha normal seviyelerde kullanımda 12 saat,çok fazla kasmadığın durumlarda ise 18-20 saate dayanan bir şarj süresi var.Gayet iyi olduğunu düşünüyorum.

HTC One X shows NVIDIA’s Tegra 3 is a battery’s best friend | Android Community

Hocam en başta öyle söyleniyordu.Fakat testlerden sonra şarj süresi gayet normal,hatta bir smartphone için iyi olduğu sonuçları çıkmış ortaya.Telefonu elinden düşürmezsen(İnternet,Android,Mesaj,Arama-Konuşma-Mail vb) 8 saat,daha normal seviyelerde kullanımda 12 saat,çok fazla kasmadığın durumlarda ise 18-20 saate dayanan bir şarj süresi var.Gayet iyi olduğunu düşünüyorum.

Valla zamanında N8 aldım.Param o tarz telefonlardan bir tek ona yetiyordu. Galaxy s2 ye param yetmediği için mecbur kalmıştım.Ama deli etti beni.İşletim sistemi symbian tam rezalet.Servisi berbat ötesi.Aldığıma pişman oldum açıkçası.Onun için elime para geçtiğinde one x almayı düşünüyorum.Samsung da düşünüyordum ama Galaxy s3 2000 den aşağı olmaz büyük ihtimalle.Onun için one x iyidir.

Htc One X aldim beyler. Muazzam birsey. Öyle Apple mapple s2 felan hikaye olmus. Telefon ucuyor ucuyor.

Almanyada telefon sirketinde calisiyorum onun icin fiyati 480 Euro. Normal fiyati 600 Euro. Son 10 günde 85 tane satildi.

Almanyada telefon sirketinde calisiyorum onun icin fiyati 480 Euro. Normal fiyati 600 Euro. Son 10 günde 85 tane satildi.

1700 TL dediler bana bir yerde de. Demek ki o aralarda fiyatı.

Benim de aklımı çeliyor.. Halbuki daha tam 1 sene oldu Desire HD'yi alalı. :)

Yeni telefon alırsam bu kesinlikle Htc olur.

Arkadaş millet yabancı ülkede en aşırı uç noktada ki telefonu Türk parasıyla 700-800TL'ye alırken bizde aynı cihazlar 2000TL ve üstüne satılınca aşırı zoruma gidiyor.

Arkadaş millet yabancı ülkede en aşırı uç noktada ki telefonu Türk parasıyla 700-800TL'ye alırken bizde aynı cihazlar 2000TL ve üstüne satılınca aşırı zoruma gidiyor.

Türkiye'de iPhone 4S ve iPad 2 daha satışa çıkmadan getirmiştim dayıma buradan. İkisi de Türkiye fiyatlarından 600-700 lira kadar daha ucuza denk gelmişti, toplamda 1200 lira... 3 tane cihaz alacağın paraya 2 tane alıyorsun, gerçekten çok kötü.

Yurt dışından getirmenin prosedürleri nedir Allah aşkına?

Arkadaşım work and travel'a gidecek bu sene. Biraz sömüreyim bari. :)

Amerikada IPhone 4s 400 euro.

Yapacak birsey yok. Türkiyede yasasam Apple Store acardim. Hemde öyle böyle degil 1000m2 büyüklügünde 100-150 calisaniyla.

Bizim burdaki storelar yaninda fos kalir.

Tek yapman gereken telefonu pasaporta işletmek. Bu da şöyle oluyor; yurt dışından gelen kişi, geldikten sonra en geç 2 ay içerisinde TİM'lerden birine gidip "telefon aldım yurt dışından, pasaporta işleteceğim" diyor. Az bir miktar ücret karşılığında bu işlem tamamlanıyor. Tamamlanma süresi 3-5 gün alabiliyor.

Telefonu pasaporta işletmezsen o telefonu en fazla 2-3 hafta kullanırsın, daha sonra bloke olur.

Ha bi de, 2 yılda sadece 1 cihaz işletebilirsin pasaporta. :(

Pasaport üzerine 1 defa kayıt ettirebiliyorsun bir cihazı. Onun da maliyeti 100-150TL gibi bir rakam. Ama pasaporta cihaz kaydettirmenin de sınırı var. Aylık veya yıllık 1 defa olması lazım. Uzun iş kısaca.

Pasaport üzerine 1 defa kayıt ettirebiliyorsun bir cihazı. Onun da maliyeti 100-150TL gibi bir rakam. Ama pasaporta cihaz kaydettirmenin de sınırı var. Aylık veya yıllık 1 defa olması lazım. Uzun iş kısaca.

Yok ya 15 dakikalık iş. Pasaport/kimlik fotokopisi, imza falan alıyorlar. 30 lira falan tutuyordu galiba, 50yi geçmediğinden eminim. 2 senede 1 cihaz.

0C2040388E724410A9FEDEF3AAC37483.jpg

1999'da çıkan en kral dokunmatik telefon.

@ Emre Saykal

Foto görünmüyor.

1999´da dokunmatik telefon hatirlamiyorum.

Bi PDA´lar vardi dokunmatik olarak. Onlarida kalemsiz kulllanmak imkansizdi. Sirf Termin ve hatirlatma fonksiyonu vardi diye hatirliyorum.

Ilginc bir telefon dokunmatik´se eger o zamana göre cok gelisimis bir teknoloji.

Ilginc bir telefon dokunmatik´se eger o zamana göre cok gelisimis bir teknoloji.

1990'lar ve 2000'li yılların ortasına kadar Ericsson piyasayı silip süpürmüştü. Ve şimdi yine eski kalitesine geri dönüş yaptı. PDA'nın da öncüsü yine Ericsson'dur. İlk iş telefonu, ilk dokunmatik+klavyeli telefonlar hep Ericsson üretimi. P800, P900i serileri efsaneydi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt