Cep Telefonu Önerileriniz (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Cep Telefonu Önerileriniz

Pda´lar bildigim kadariyla Palm diye bir sirket´dendi.

Ericsson´lar türkiyede uzun zaman cok tutuldu ama dünya genelinde Nokia´lar daha yaygindi.

Düşünme HTC Evo 3D al, fiyatı da bu kadar düşmüşken kaçırmak olmaz :tiphat:

Pda´lar bildigim kadariyla Palm diye bir sirket´dendi.

Ericsson´lar türkiyede uzun zaman cok tutuldu ama dünya genelinde Nokia´lar daha yaygindi.

Tam tersi Ericsson ve Motorola tüm Dünya'da yaygınken Nokia sadece Türkiye'de yaygındı.

Emin ol avrupada 2000den sonra Nokia kayniyordu. Türkiyeye izine geldigimde sony ericcsonun o meshur bipbip msj sesini her köşe basinda duyuyordum. Ben burda telefon bayisi yönetiyorum. Bu işi senelerdir yapiyorum.

Emin ol avrupada 2000den sonra Nokia kayniyordu. Türkiyeye izine geldigimde sony ericcsonun o meshur bipbip msj sesini her köşe basinda duyuyordum. Ben burda telefon bayisi yönetiyorum. Bu işi senelerdir yapiyorum.

Tamam işte 2000'den sonra Nokia çoğaldı ama tamamen overrated bir markaydı ve hala öyle.

Bizim ülkede şuan Nokia mı, Motorola mı diye anket yap %80 Nokia diyecektir. Ama işin gerçeği kalite olarak Motorola daha iyidir. Kullanan bilir. Kullanmayan nereden bilecek yani.

Kardesime karne hediyesi almayı düşünüyoruz babamla ortak beyler baktımda bu samsung s 2 baya tutulmus gönül rahatlıgıyla dermisiniz git al diye yksa yeni cıkan max 1.500 bütce o civarlarda iyi cihaz

Kardesime karne hediyesi almayı düşünüyoruz babamla ortak beyler baktımda bu samsung s 2 baya tutulmus gönül rahatlıgıyla dermisiniz git al diye yksa yeni cıkan max 1.500 bütce o civarlarda iyi cihaz

S3 çıktı.S2'nin piyasası düşecek.Nakit 300 daha verilip S3 alınır.

Düşecek derken? Ne zaman'a Kadar düşer ki

Curve 9300 kullanan var mı aramızda?

BB'lerin sar değeri çok yüksek diye duymuştum.

bir ara kullandım. normal blackberry işte,sinir ediyor bazen adamı.

BBM lazım da bana, bu alet hoşuma gitti 3G'de var. Şarj olayı fln nasıl? Değmez mi aldığıma?

BB'lerin sar değeri çok yüksek diye duymuştum.

Özelliği bol olan ve 3G'si olan her cihazın Sar değeri zaten yüksek. Kaldı ki, artık her apartmanın tepesinde baz istasyonu var, telefonun sar değeri yüksek olsa ne olacak? :)

Ya annemin telefonu bozulmuş da ona almak istiyorum hediye bu BB Curve 9300'lardan. Kadının fazla arası yok telefonla zaten, dokunmatik olmasın yeter diyor. :) 400 civarına bulamaz mıyız Saykal?

BBM lazım da bana, bu alet hoşuma gitti 3G'de var. Şarj olayı fln nasıl? Değmez mi aldığıma?

Sarj klasik bb,kullanırsan 1,5 gun filan suruyor,ama yok arada bakarım,konusma icin filan dersen 4gune yakın gider. ben sevmiyorum bb. bi torch serisi güzel. o kadar.

ben tel den fln anlamam ama bb torch almayın alan arkadaşlarımın hepsi mutsuz hepsi üzgün küskün hepsi depresif

cünkü tel şarj tutmuyor ve sürekli donuyor

Bu arada şu Desire HD'ler 4.0 güncellemesini Temmuz'da alacak dediler, doğrudur dimi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt