Cep Telefonu Önerileriniz (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Cep Telefonu Önerileriniz

Bro lar; öncelikle telefondan pek anlamıyorum

Darty.com.tr de web e özel adı altında s2 satıyorlar altınada not düşmüşler türkçesi " aletin güncellemesini yaparken yan yatıp çamura batarsa kafası içinde kalır ürünü geri alamayız" gibisinden göz dağı veriyorlar. Bende heves ettim alıyım dedim ama sonra yapraklara gelmeyelim ? Bi yardımcı olsanız ?

Darty TR - SAMSUNG GT-I9100G GALAXY S II E 16GB - SmartPhone

Bunun Android 4 güncellemesi yapılmışı yokmu yani bumudur ?

Ya annemin telefonu bozulmuş da ona almak istiyorum hediye bu BB Curve 9300'lardan. Kadının fazla arası yok telefonla zaten, dokunmatik olmasın yeter diyor. :) 400 civarına bulamaz mıyız Saykal?

510TL civarı 9300 sırf BBM var diye alcam, yoksa Cha Cha alacaktım.

Sarj klasik bb,kullanırsan 1,5 gun filan suruyor,ama yok arada bakarım,konusma icin filan dersen 4gune yakın gider. ben sevmiyorum bb. bi torch serisi güzel. o kadar.

torch en kötü bb serisi lan :D Ama şarj olayı tatmin edici. 1.5 gün iyi süre.

ChaCha ya yönelmek lazım o zaman.

Darty.com.tr de web e özel adı altında s2 satıyorlar altınada not düşmüşler türkçesi " aletin güncellemesini yaparken yan yatıp çamura batarsa kafası içinde kalır ürünü geri alamayız" gibisinden göz dağı veriyorlar. Bende heves ettim alıyım dedim ama sonra yapraklara gelmeyelim ? Bi yardımcı olsanız ?

Güncelleme zor birşey değil hocam. Telefonun şarjı full dolu olsun yeter. Risk ise şarj az ise güncelleme yaparken telefon kapanır veya kilitlenirse, cihazın beyni veya biosu gidiyor, bu durumda da firmalar garanti dışı bırakıyor.

Güncelleme zor birşey değil hocam. Telefonun şarjı full dolu olsun yeter. Risk ise şarj az ise güncelleme yaparken telefon kapanır veya kilitlenirse, cihazın beyni veya biosu gidiyor, bu durumda da firmalar garanti dışı bırakıyor.

Aleti burdan alsam, güncellemeyi Darty magzasında yaptırsam ? İphone u mediamarkt de 15 tl ye tüm ihtiyaçlarını gideriyorlardı ?

hani bana şey gibi geldi uygun satıyorlarda, güncellemesi eksik birşeyi eksik gibi ..

Aleti burdan alsam, güncellemeyi Darty magzasında yaptırsam ? İphone u mediamarkt de 15 tl ye tüm ihtiyaçlarını gideriyorlardı ?

hani bana şey gibi geldi uygun satıyorlarda, güncellemesi eksik birşeyi eksik gibi ..

Hiç bir firma garanti vererek yazılım güncellemesi yapmaz sanmıyorum. Yani sorun tabi yine. Garanti veriyorlarsa, yapmadan önce bunu belgeli bir biçimde belgeliyorlarsa yaptırın tabi ki daha rahat. Ama Android 4.0 kullanmasanız da olur bir süre, çok birşey kaybetmezsiniz bence.

Ya herifin teki benim Desire HD'ye 700 saydı, versem mantıklı olur mu acaba?

Satmaya niyetin varsa direk ver. Sıfır 900TL'ymiş en pahalı yerde. İkinci ele o parayı veren elemana direk satacaktın. Yoksa bir daha 500'e zor verirsin.

Satmaya niyetin varsa direk ver. Sıfır 900TL'ymiş en pahalı yerde. İkinci ele o parayı veren elemana direk satacaktın. Yoksa bir daha 500'e zor verirsin.

Avea bayii verdi la. Bende şaştım kaldım.

Bu arada sıfırı geçen gün Electroworld'de 1200, Metro'da 1190 TL idi.

Hadi ya, süpermiş :) Valla almak isteyen alsın, 4.0 güncellemesi de alacak önümüzdeki ay. Ben çok memnunum, o paraya daha iyi 0 telefon var mıdır bilmem..

Satarsam One X alırım zaten. Onu da sordum 1750 TL dedi adam. Muhtemelen güncellemeler kesilince değiştiririm. Telefon gayet iyi durumda zaten şu anda.

Beyler benim telin android surumunu garanti gitmeden nasil guncelleyebilirim.Hic ugrasmadim bu tarz islerle

Sent from my GT-S5830 using Tapatalk 2

Bu normal S2 değil sanırım, özellikleri kırpılmış 19100G versiyonu. Naçizane tavsiyem normal versiyon S2 için biraz beklemeniz. Fiyatları baya bi düşecek deniyor.

Beyler benim telin android surumunu garanti gitmeden nasil guncelleyebilirim.Hic ugrasmadim bu tarz islerle

Sent from my GT-S5830 using Tapatalk 2

Samsung KIES programı yardımıyla olur. Önce aynı programla rehberi falan yedekleyin. Şarj %70'in üzerinde olsun. Teli uçak moduna alın. Benim Samsung Wave 2'de öyle en azından...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt