Anıl Öztürk
Kırmızı Üye
- 7 Ocak 2010
- 1.557
- 0
- 1.306
Cevap: Cep Telefonu Önerileriniz
One X 1 numara,arkasından Galaxy S3 ve sonra Sony Xperia S gelir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
galaxy s3 aldim, onerileriniz varmi
O ne tablet bilgisayar mı?
Klavyeli telefon kullanan ve şunu tavsiye ederim diyen biri yok mu?
Nokia hariç bu arada.
xperia x10 mini pro var bende android güncellemesi olmaması haricinde güzel bir telefon
Klavyeli telefon kullanan ve şunu tavsiye ederim diyen biri yok mu?
Nokia hariç bu arada.
Arkadaşlar "SIFIR iPhone 4 32Gb Siyah" 2. el ne kadara gider sizce? Bugün elime ulaştı da bir tane ihtiyacım yok satmayı düşünüyorum, kutu içeriği full 2 yıl GENPA garanti belgesi de var. Bu piyasadan pek anlamam fikirlerinizi bekliyorum.
Arkadaşlar "SIFIR iPhone 4 32Gb Siyah" 2. el ne kadara gider sizce? Bugün elime ulaştı da bir tane ihtiyacım yok satmayı düşünüyorum, kutu içeriği full 2 yıl GENPA garanti belgesi de var. Bu piyasadan pek anlamam fikirlerinizi bekliyorum.
4s mi 4 mü?
4 ise 1100-1300TL arasına satabilirsin. 4s ise 1500-1800TL arasına satabilirsin.
Bro lar; öncelikle telefondan pek anlamıyorum
Darty.com.tr de web e özel adı altında s2 satıyorlar altınada not düşmüşler türkçesi " aletin güncellemesini yaparken yan yatıp çamura batarsa kafası içinde kalır ürünü geri alamayız" gibisinden göz dağı veriyorlar. Bende heves ettim alıyım dedim ama sonra yapraklara gelmeyelim ? Bi yardımcı olsanız ?
Darty TR - SAMSUNG GT-I9100G GALAXY S II E 16GB - SmartPhone
Bunun Android 4 güncellemesi yapılmışı yokmu yani bumudur ?
Güncelleme zor birşey değil hocam. Telefonun şarjı full dolu olsun yeter. Risk ise şarj az ise güncelleme yaparken telefon kapanır veya kilitlenirse, cihazın beyni veya biosu gidiyor, bu durumda da firmalar garanti dışı bırakıyor.
Beyler benim telin android surumunu garanti gitmeden nasil guncelleyebilirim.Hic ugrasmadim bu tarz islerle
Sent from my GT-S5830 using Tapatalk 2