Cep Telefonu Önerileriniz (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Cep Telefonu Önerileriniz

One X 1 numara,arkasından Galaxy S3 ve sonra Sony Xperia S gelir.

SAMSUNG GALAXY bunlar için bile alınır :D:D

[video=youtube;f4HvKZG6SrY]https://www.youtube.com/watch?v=f4HvKZG6SrY&feature=related[/video]

Klavyeli telefon kullanan ve şunu tavsiye ederim diyen biri yok mu?

Nokia hariç bu arada.

xperia x10 mini pro var bende android güncellemesi olmaması haricinde güzel bir telefon

İyi telefon da, dış görünüşü çok kötü kaba duruyor. Dokunmatik ekran sevmiyorum bir de. Klavyesi mesaj yazımı için pek rahat değil gibi.

İyi telefon da, dış görünüşü çok kötü kaba duruyor. Dokunmatik ekran sevmiyorum bir de. Klavyesi mesaj yazımı için pek rahat değil gibi.

telefon kaba değil aksine çok kibar ve ufak bir telefon ama parmakların kalınsa mesaj yazarken sıkıntı olabilir

Baştan 2.sıradaki

Arkadaşlar "SIFIR iPhone 4 32Gb Siyah" 2. el ne kadara gider sizce? Bugün elime ulaştı da bir tane ihtiyacım yok satmayı düşünüyorum, kutu içeriği full 2 yıl GENPA garanti belgesi de var. Bu piyasadan pek anlamam fikirlerinizi bekliyorum.

Arkadaşlar "SIFIR iPhone 4 32Gb Siyah" 2. el ne kadara gider sizce? Bugün elime ulaştı da bir tane ihtiyacım yok satmayı düşünüyorum, kutu içeriği full 2 yıl GENPA garanti belgesi de var. Bu piyasadan pek anlamam fikirlerinizi bekliyorum.

satmayı düşünürsen alabilirim?

4s mi 4 mü?

4 ise 1100-1300TL arasına satabilirsin. 4s ise 1500-1800TL arasına satabilirsin.

4s mi 4 mü?

4 ise 1100-1300TL arasına satabilirsin. 4s ise 1500-1800TL arasına satabilirsin.

4 dostum da ne yaptın o fiyat çok az geldi bana. :) 1850 TL'ye alındı dün. Aslında hani çok da kötü bir fiyat önermedin ama genelde kullanılmışlar o civarda gidiyor araştırdığım kadarıyla, dediğim gibi sıfır bendeki.

Bro lar; öncelikle telefondan pek anlamıyorum

Darty.com.tr de web e özel adı altında s2 satıyorlar altınada not düşmüşler türkçesi " aletin güncellemesini yaparken yan yatıp çamura batarsa kafası içinde kalır ürünü geri alamayız" gibisinden göz dağı veriyorlar. Bende heves ettim alıyım dedim ama sonra yapraklara gelmeyelim ? Bi yardımcı olsanız ?

Darty TR - SAMSUNG GT-I9100G GALAXY S II E 16GB - SmartPhone

dostum bu G olan modeli 9100 gore islemci biraz dusuk.bundan sakin alma.

Güncelleme zor birşey değil hocam. Telefonun şarjı full dolu olsun yeter. Risk ise şarj az ise güncelleme yaparken telefon kapanır veya kilitlenirse, cihazın beyni veya biosu gidiyor, bu durumda da firmalar garanti dışı bırakıyor.

samsunglarda o sorun yok zaten usbye baglaninca sarj oluyor direk :)

Beyler benim telin android surumunu garanti gitmeden nasil guncelleyebilirim.Hic ugrasmadim bu tarz islerle

Sent from my GT-S5830 using Tapatalk 2

orjinal yazilimini yuklersen garanti disi kalmaz.rootlayip baska ozel romlar yuklendikde garanti disi kalir.

4,0,4 güncellemesi sanırım daha resmi olarak çıkmadı. Çünkü araştırdığım kadarıyla sadece Rusya kaynaklı var. Ben telefon ayarlarından güncelleme denetleme yapıyorum çıkanı indiriyorum. Nedense bana daha güvenli geliyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt