Cep Telefonu Önerileriniz (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Cep Telefonu Önerileriniz

4,0,4 güncellemesi sanırım daha resmi olarak çıkmadı. Çünkü araştırdığım kadarıyla sadece Rusya kaynaklı var. Ben telefon ayarlarından güncelleme denetleme yapıyorum çıkanı indiriyorum. Nedense bana daha güvenli geliyor.

sammobile da var

4 dostum da ne yaptın o fiyat çok az geldi bana. :) 1850 TL'ye alındı dün. Aslında hani çok da kötü bir fiyat önermedin ama genelde kullanılmışlar o civarda gidiyor araştırdığım kadarıyla, dediğim gibi sıfır bendeki.

Sen gidip de aldığın fiyata veya az daha düşük fiyata satmaya kalkarsan alacak kişi de "Ya adamın elindeki telefonu alıp riske girmektense 200 TL daha verip bayiiden alayım" der. En azından ben böyle derim.

En az 400-500 TL aşağıya satman gerek. Maalesef bu durum böyle, araba alırken de böyle. Bu tür elektroniklerde de böyle. Alacak kişi belli bir parayı gözden çıkarttığı için riske girmek istemez.

Sen gidip de aldığın fiyata veya az daha düşük fiyata satmaya kalkarsan alacak kişi de "Ya adamın elindeki telefonu alıp riske girmektense 200 TL daha verip bayiiden alayım" der. En azından ben böyle derim.

En az 400-500 TL aşağıya satman gerek. Maalesef bu durum böyle, araba alırken de böyle. Bu tür elektroniklerde de böyle. Alacak kişi belli bir parayı gözden çıkarttığı için riske girmek istemez.

Haklısın bir yerde herkes o şekilde yaklaşır, daha kolay satılabilmesi açısından da uygun bir fiyat belirleyeceğim teşekkürler.

Samsung Galaxy Nexus nasıl bir telefondur?Önerir misiniz? Benim n8 gene bataryada sorun çıkardı..Gına geldi artık.

Beyler aranız da blackberry cuve 8520 kullanan varmı? Önerirmisiniz? [h=1][/h]

Popüler telefonlarin cogunu kullandim, denedim.

HTC'den sasmayin :yenieek:

Samsung Galaxy Ace mı?Iphone 3 mü?

Sebepleriyle belirtirseniz sevinirim

iphone 4s ten kimse şaşmasın telefon kullanmaktan keyif alsın

Samsung'lar erken bozuluyor be Reis.Hani ben tuşlu istiyorum.Sürgülü de almam.2 tane Samsung tel aldım ikisi de leş çıktı.

3 G filan olmasa da olur Fevzi kardeş.

Mesaj çok yazıyorsan güzel telefon. 3G'de önemli değilse iyi telefon. Ayrıca BBM'de olması lazım.

Htc ve Samsung Iphone'u gecti son zamanlarda.

Iphone 5 bakalim nasil olacak.

Yani az buçuk yazarım.Yok 3 G olmasa da olur.Bütçeye de uygun olsun istiyorum.Ben 1000 lira tele vermem mesela.

1000TL telefona vermek gereksiz zaten, o cihaz işini görür. Dokunmatik telefon düşünürsen de, Motorola Mini Defy tavsiye ederim, çok kral cihazdır.

Galaxy SIII aldım yurt dışından. Vergi dahil 1350'ye geldi.

Şimdi telefonu root yapayım mı diye düşünüyorum. Hiç kullanmadım rootla eski telefonlarımı. Google Play'den herşeyi beleş indirebiliyor muyuz?

Tavsiye var mı gençler bu konuda güncellemesi bilmem nesi sıkıntı yaratır mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt