Cep Telefonu Önerileriniz (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Cep Telefonu Önerileriniz

1000TL telefona vermek gereksiz zaten, o cihaz işini görür. Dokunmatik telefon düşünürsen de, Motorola Mini Defy tavsiye ederim, çok kral cihazdır.

Dokunmatık ve sürgülü telefon hayatta almam.Filmleri kopuyor sürekli.Adamlar çin malı filmleri bile 50-60 liraya yapıyor.Tuşlu en iyisi Emre.Blackberry 8520 almam en iyisi olacak.Çok fazla telefon alan birisi değilim.2-3 sene kullanırım bir aksilik olmasa.

BB 9300 nasıl telefon beyler ? Elimde Nokia 5800 var onunla değiştirmeyi düşünüyorum, artıarı eksileri neler olur ?

herkese merhaba. Arkadaslar telefon alacagim ama 3 telefon arasinda kaldim hangisini alsam karar veremedim yardimlarinizi bekliyorum. Samsung Galaxy S2 mi Galaxy Note mu yoksa Sony Xperia S mi ? yada varsa baska oneriniz bekliyorum..

yorumları okuyorum tam S2 diyorum bi başka yorum görüyorum Xperia S diyorum hala kararsızım

^ S2. kesinlikle pişman olmazsın.Tavsiye ederim

[h=1]HUAWEI Ascend P1:ayatollah:[/h]

Galaxy Note al :ayatollah:

Tabi ki arkadasın da dedigi gibi eger bütçe yetiyorsa s3 al. Yetmiyorsa kesinlikle s2.

Bende Ace var. Çok memnunum. Eksiği yok, fiyatı uygun.

1100 liraya iphone 4 telefonumu sattım dostlar bir akıl verin ne alıyım s2 s3 iphone 4s? one x? :SS:

Samsung Galaxy S2 > İphone 4

Galaxy S2 mi Galaxy S3 mü İphone 4S mi yoksa HTC One X mi diye soruyorsan tabi ki Galaxy S3 :ayatollah:

Hergünde bir telefon çıkıyor arkadaş yok yok aga bu devirde çok paran olması lazım:lol:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt