Cep Telefonu Önerileriniz (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Cep Telefonu Önerileriniz

Hepsiburada'da Atrix bir yükselip bir çıkıyor,sanırım bir kota belirliyorlar o sayıya ulaştıklarında bir süre eski fiyatına dönüyor,yine 599'a düşecektir.Çok Atrix sattılar bu sayede

Bütçe belli Emre.Bunu almam şuanlık imkansız.Okul taksidi,ev giderleri,tel parası bütçeyi çok aşıyoruz.

O telefon 600TL'ydi 1 adet kalmıştı satılmış. 5-10 gün bekle yine fiyatı 600TL olur onun. O paraya daha iyisi yok.

Microsoft WP8 için marketini geliştirmesi gerekiyor biraz. Hatta free mobile geliştiricilerini bile .net mobile developmenta çekmeyi başarsa; kısa sürede smartphone pazarındaki dengeleri baştan aşağı değiştirmiş olur. Nokia Lumia 920'yi deneyerek bunları söylüyorum.

Ama yine de 2013'ün ortasına kadar yeni bir telefon alınmasını önermem, bilhassa öğrenci arkadaşlarım için. :)

Emre kullandın mı telefonu?

Arkadaşlarımda var, bende öbür ay almayı düşünüyorum.

Telefonun tek kötü yanı Android 4.0'a güncellenmiyor. Ama büyük bir eksik değil. Çift çekirdek işlemci, 4.0 inc ekran, Motorola kalitesi gibi çok + özellikleri var. Ayrıca içinde dahili hafızası 16GB, 32GB'de kart alıyor 48GB'a kadar hafıza sunuyor daha ne olsun? Dock Station'da bedava veriyor yanında.

Arkadaşlarımda var, bende öbür ay almayı düşünüyorum.

Telefonun tek kötü yanı Android 4.0'a güncellenmiyor. Ama büyük bir eksik değil. Çift çekirdek işlemci, 4.0 inc ekran, Motorola kalitesi gibi çok + özellikleri var. Ayrıca içinde dahili hafızası 16GB, 32GB'de kart alıyor 48GB'a kadar hafıza sunuyor daha ne olsun? Dock Station'da bedava veriyor yanında.

Önemli değil bizi bi 2-3 sene götürsün yeter.

apple hastasıyım. iPhone, iPod touch, iPad. müthiş gerçekten.

apple candır can.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt