Cep Telefonu Önerileriniz (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Ynt: Cep Telefonu Önerileriniz

S2'nin sıfırı geçen gün 760TL'ye satıldı, çok uygun değil. Bazı firmalar şişirme fiyat 1000TL fln diye satıyor sadece.

760 mı? Cidden mi? Bilmiyordum bunu ama 2.el fiyatları hala 800'lerde internette.

Cevap: Ynt: Cep Telefonu Önerileriniz

Çoğu kişi telefonu tipi için alıyor. Nexus 4 isterse 4GB ram'li olsun, o tipiyle alacağım en son telefonlardan olur.

S3 mini de fiyatına göre oldukça iyi bir telefondur, aksini iddia edemez kimse. 750TL'ye 4.0'' ekranlı, çift çekirdek işlemcili, çift kameralı ve tipi güzel telefon çeşiti çok yok.

750 tl ye Sony Xperia P serisi al Mini den çok daha iyi.

Cevap: Cep Telefonu Önerileriniz

Sony Xperia serisi kullanan yokmu??????

Telefona 1000 tl üstü vermeyi düşünüyorsanız kesinlikle telefonun dışında ekstra özellikleri barındıra kısaca tablet pc şeklindede kullanılabilen telefonları düşünün derim.Bunun için en güzel örnek Note 2 dir

1000 liralar ve üzeri verip 2-3 oyun artı normal telefon gereksinimlerini karşılamak bence para bakımından paranızı çöpe atmaya eşdeğer

Z daha çıkmadı, şuan piyasada olan telefonları hakkında bilgisi olan?

Telefona 1000 tl üstü vermeyi düşünüyorsanız kesinlikle telefonun dışında ekstra özellikleri barındıra kısaca tablet pc şeklindede kullanılabilen telefonları düşünün derim.Bunun için en güzel örnek Note 2 dir

1000 liralar ve üzeri verip 2-3 oyun artı normal telefon gereksinimlerini karşılamak bence para bakımından paranızı çöpe atmaya eşdeğer

Note larda çok büyük, telefonluktan çıkıyor. en fazla s3 büyüklüğünde filan olmalı

Note larda çok büyük, telefonluktan çıkıyor. en fazla s3 büyüklüğünde filan olmalı

Bende en başta böyle düşünüyordum ancak alışınca diğerlerinden bir farkı kalmıyor.Hatta artık diğerlerine çok küçükmüş diyorsun :)

Kısaca şunu söylim.İnternette dolaşmaktan hoşlanıyorsan(ekran genişliği bakımından,nedense küçük ekranlarda internette dolaşmakta zorlanyorum),telefonu kot pantolon yada normal pantolonda taşırım her zaman demiyorsan note 2 bence çok çok iyi bir telefon+tablet :yenieek:

Bende en başta böyle düşünüyordum ancak alışınca diğerlerinden bir farkı kalmıyor.Hatta artık diğerlerine çok küçükmüş diyorsun :)

Kısaca şunu söylim.İnternette dolaşmaktan hoşlanıyorsan(ekran genişliği bakımından,nedense küçük ekranlarda internette dolaşmakta zorlanyorum),telefonu kot pantolon yada normal pantolonda taşırım her zaman demiyorsan note 2 bence çok çok iyi bir telefon+tablet :yenieek:

Büyük ekranda iş yapmal güzel ama gün içersinde cep de taşınacağı için note sıkıntı yaratır diye düşünüyorum, yoksa ekran ve özellik açısından çok iyi telefon.

Galiba Note kullanıyorsun, s3 kullanma fırsatın oldumu peki?

Büyük ekranda iş yapmal güzel ama gün içersinde cep de taşınacağı için note sıkıntı yaratır diye düşünüyorum, yoksa ekran ve özellik açısından çok iyi telefon.

Galiba Note kullanıyorsun, s3 kullanma fırsatın oldumu peki?

S2 kullandım.S3 ü kurcalama fırsatım oldu

Bence şık ve güzel bir telefon.Ancak eğer s3 almayı düşünüyorsan bence kesinlikle note 2 almalısın.Büyüklük bazında bence çok büyük bir farkı olmamakla beraber teknik-donanım bazında note 2 s3 ün 2 kat ilersinde.Fiyat konusundada arada en fazla 100 tl fark var.Tabi yine senin tercihin önemli.Bu konularda asla bencil düşünmem sonuçta büyüklükte önemli bir kıstas ama

Note 2 yi illada almam diyorsanda samsung düşünme derim.Iphone veya nexus 4 tercih et derim

Samsung S3 hakkında çok olumlu yorumlar varken, aksine çok sorun çıkardığını söyleyen yorumlarda var almak konusunda kafam karıştı?

Birde Sony Xperia S ve İon serileri gözüme çarptı, baktığım zaman bazı özellikleri S3 den daha iyi, mesela kamerası 12 mp ve Playstation oyunları oynayabiliyorsun, tek çekirdek bazında işlemcisi daha iyi ve daha dayanıklı olduğuda söyleniyor.

S3 kesinlikle almalısın çünkü.......... diyen varmı?

Sony'lerin en yeni telefonu ne ise (Şimdi ismini bilmiyorum ama 1600 civarına satılıyor) bugün ona baktım biraz. Arayüzü falan iPhone kullanıcısı olarak pek sarmadı beni fakat bir tane Smart Watch diye bir olay var, müthiş bir şey. Ve sadece bu 1600 TL'ye satılan telefonun yanında bedavaya veriyorlar. Normal fiyatı 300 civarıymış.

Android telefon düşünenlerin aklında bulunsun. Baktığım yer de İstanbul/Optimum AVM'deki Sony Center.

Sony'lerin en yeni telefonu ne ise (Şimdi ismini bilmiyorum ama 1600 civarına satılıyor) bugün ona baktım biraz. Arayüzü falan iPhone kullanıcısı olarak pek sarmadı beni fakat bir tane Smart Watch diye bir olay var, müthiş bir şey. Ve sadece bu 1600 TL'ye satılan telefonun yanında bedavaya veriyorlar. Normal fiyatı 300 civarıymış.

Android telefon düşünenlerin aklında bulunsun. Baktığım yer de İstanbul/Optimum AVM'deki Sony Center.

Sony Xperia İon muydu baktığın telefon?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt