Cep Telefonu Önerileriniz (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Cep Telefonu Önerileriniz

Sanırım o olması lazım, S3 ile onun arasında kaldım hangisi alayım diye, bir fikrin varmı?

Smart Watch denen olayı araştır. Eğer benim gibi senin de hoşuna giderse Optimum'daki Sony Center'da bedava veriyorlar telefonun yanında işte.

Bence çok hoş bir şey.

Smart Watch denen olayı araştır. Eğer benim gibi senin de hoşuna giderse Optimum'daki Sony Center'da bedava veriyorlar telefonun yanında işte.

Bence çok hoş bir şey.

Eyvallah, sağolasın. o özelliğe bakayım ben:)

Sony'lerin en yeni telefonu ne ise (Şimdi ismini bilmiyorum ama 1600 civarına satılıyor) bugün ona baktım biraz. Arayüzü falan iPhone kullanıcısı olarak pek sarmadı beni fakat bir tane Smart Watch diye bir olay var, müthiş bir şey. Ve sadece bu 1600 TL'ye satılan telefonun yanında bedavaya veriyorlar. Normal fiyatı 300 civarıymış.

Android telefon düşünenlerin aklında bulunsun. Baktığım yer de İstanbul/Optimum AVM'deki Sony Center.

Smart Watch Ebay'da 30 dolar civarı.

Smart Watch Ebay'da 30 dolar civarı.

Valla benim bugün haberim oldu işte hiç fiyat falan araştırmadım internetten. Sadece salt o aletin fiyatını sordum, adam 200lü bişeyler dedi.

Zaten daha yeni telefon aldım da kız arkadaşım tuvaletteydi, onu beklerken öylesine baktım. :asd:

Smartdock diye birşey var sony de bunu nerden bulabilirim?

Sony'lerin en yeni telefonu ne ise (Şimdi ismini bilmiyorum ama 1600 civarına satılıyor) bugün ona baktım biraz. Arayüzü falan iPhone kullanıcısı olarak pek sarmadı beni fakat bir tane Smart Watch diye bir olay var, müthiş bir şey. Ve sadece bu 1600 TL'ye satılan telefonun yanında bedavaya veriyorlar. Normal fiyatı 300 civarıymış.

Android telefon düşünenlerin aklında bulunsun. Baktığım yer de İstanbul/Optimum AVM'deki Sony Center.

İon yeni telefon değil bildiğim kadarıyla.Çıkalı baya oldu ama Türkiye'ye yeni geldi sanırım.Birde cihazda eski teknoloji var.İşlemci,ekran kartı falan.Yenileri çıktı bile bu işlemci ve gpu nun.Birgün satmak istediğinizde aldığınız fiyatın çok altına satmak durumunda kalabilirsiniz.

Ayrıca telefon şuanda 1200 tl Gold'da.Başka yerlerde daha da ucuza satılıyordur hatta.

Kısacası o telefona 1600 tl falan verilmemeli bence.

1400 tl ye lg nexus 4 satılıyor.Güncelleme sıkıntısı yok,işlemci,gpu falan yeni seri.(güç tüketimi daha az ve daha performanslı)Bana kalsa ona da 1400 tl vermem ya neyse :D

İşletim sistemi olarak hangisini tavsiye edersiniz?

Samsung S3'den vazgeçmem. S4 çiksada alsak :)))))))))))))))))))

Cevap: Ynt: Cep Telefonu Önerileriniz

Samsungdan sasma derim haci

S3 düşünüyorum aslında ama internette çok fazla kafa karıştırıcı yorum var,

Kimisi en iyi telefon derken, kimisi donma yapıyor, karşı tarafa ses geçikmeli gidiyor falan deyince geri çekildim biraz:SS:

Ynt: Cep Telefonu Önerileriniz

S3 düşünüyorum aslında ama internette çok fazla kafa karıştırıcı yorum var,

Kimisi en iyi telefon derken, kimisi donma yapıyor, karşı tarafa ses geçikmeli gidiyor falan deyince geri çekildim biraz:SS:

Ben ace aldim 2 yildir neler dendi.masallah tik demedi daha

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt