Cep Telefonu Önerileriniz (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Cep Telefonu Önerileriniz

s3 ile s3 mini arasında 700-800 lira fark edecek kadar ne fark var renktaşlar? boyutları ve fiyatından dolayı s3 mini de cazip gelmeye başladı bana :)

Cevap: Cep Telefonu Önerileriniz

Ben hem Android hem de iOS kullandım. iOS işlevselliği ve pratikliği ile Android ise open source ile öne çıkıyor.

Cevap: Ynt: Cep Telefonu Önerileriniz

S3 düşünüyorum aslında ama internette çok fazla kafa karıştırıcı yorum var,

Kimisi en iyi telefon derken, kimisi donma yapıyor, karşı tarafa ses geçikmeli gidiyor falan deyince geri çekildim biraz:SS:

Acil değilse bekle biraz bence.Bütün firmalar yeni telefonları çıkarıcak birkaç ay sonra.Şuankilerin değerleride düşecek doğal olarak.Şuankilerin çoğunda eski teknoloji var.Bir tek lg nexus 4 var yeni olarak.Onunda diğer çıkacaklardan tek farkı ekran çözünürlüğü.ram,işlemci ve gpu aynı.Ama onunda kamera ve ses kalitesi çok iyi değil diyorlar.Bunlar benim için önemli değil ve acil telefon lazım diyorsan nexus 4 al derim.

Ama ben olsam beklerdim.Üzerine biraz daha ekler xperia z alırdım.tasarımı,özellikleri falan müthiş.

Ynt: Cep Telefonu Önerileriniz

Acil değilse bekle biraz bence.Bütün firmalar yeni telefonları çıkarıcak birkaç ay sonra.Şuankilerin değerleride düşecek doğal olarak.Şuankilerin çoğunda eski teknoloji var.Bir tek lg nexus 4 var yeni olarak.Onunda diğer çıkacaklardan tek farkı ekran çözünürlüğü.ram,işlemci ve gpu aynı.Ama onunda kamera ve ses kalitesi çok iyi değil diyorlar.Bunlar benim için önemli değil ve acil telefon lazım diyorsan nexus 4 al derim.

Ama ben olsam beklerdim.Üzerine biraz daha ekler xperia z alırdım.tasarımı,özellikleri falan müthiş.

Sonra yine yenileri cikacak.bunun sonu yok.

Tanjucum beni dinle git bi S3 galaxy al... sonra bana teşekkür et...

Valla Kamil abi bu gidişte S3 alacağım herhalde:)

Ama bu S3 ü şuan piyasadaki değer telefonlardan farklı kılan şeyin ne olduğunu hala anlamış değilim:confused:

Sonra yine yenileri cikacak.bunun sonu yok.

Teknoloji ile yarışılmazki zaten. :D

Ama 1-2 ay sonrada yenileri çıkmıcaktır sonuçta.Şimdi gidip s3 alsa mesela,1-2 ay sonra s4 çıkıcak zaten.Verdiği paraya yazık olucak.Onun için dedim öyle.

Teknoloji ile yarışılmazki zaten. :D

Ama 1-2 ay sonrada yenileri çıkmıcaktır sonuçta.Şimdi gidip s3 alsa mesela,1-2 ay sonra s4 çıkıcak zaten.Verdiği paraya yazık olucak.Onun için dedim öyle.

Ben ace aldim 2 ay sonra ace 2 cikti cok sovdum

Ben ace aldim 2 ay sonra ace 2 cikti cok sovdum

Ahahaha.Yalnız Ace yeni çıktıktan 2 ay sonra Ace 2 yi çıkarmamıştır herhalde Samsung.Bence sen zamanlama hatası yapmışsın hocam. :D

O olayı yapan tek firma HTC dir herhalde.Adamlar One X çıkardı peşinden One X+ çıkardılar. :D

Aslında beklemek banada mantıklı geliyor ama bu işin sonu da yok, sürekli yeni telefon çıkıyor ve yeni çıkacak telefonlarda 1900tl den aşağıya olmaz diye düşünüyorum, bende şuan için o kadar para veremem. Sony Xperia serileri aklımı çelmiyor değil, fiyat ve performans olarak sanki samsungdan daha iyi gibi geldi.

Z serisine gelirsek çok iyi bir telefona benziyor ama oda çok büyük 5inç:SS:

Valla Kamil abi bu gidişte S3 alacağım herhalde:)

Ama bu S3 ü şuan piyasadaki değer telefonlardan farklı kılan şeyin ne olduğunu hala anlamış değilim:confused:

Quad core :yenieek: Hızlı yani... mini olanı Dual core... Yeterince hızlı... Ancak dokunmatik kalitesi hiçbir zaman iphone a ulaşamaz... :D

Ahahaha.Yalnız Ace yeni çıktıktan 2 ay sonra Ace 2 yi çıkarmamıştır herhalde Samsung.Bence sen zamanlama hatası yapmışsın hocam. :D

O olayı yapan tek firma HTC dir herhalde.Adamlar One X çıkardı peşinden One X+ çıkardılar. :D

Yok haci tam 2 ay sonra cikti ace 2 hala sovuyorum hatta.ben ace i ciktiktan5 ay sonra aldim tabi:D

Aslında beklemek banada mantıklı geliyor ama bu işin sonu da yok, sürekli yeni telefon çıkıyor ve yeni çıkacak telefonlarda 1900tl den aşağıya olmaz diye düşünüyorum, bende şuan için o kadar para veremem. Sony Xperia serileri aklımı çelmiyor değil, fiyat ve performans olarak sanki samsungdan daha iyi gibi geldi.

Z serisine gelirsek çok iyi bir telefona benziyor ama oda çok büyük 5inç:SS:

Evet biraz büyük ama yeni çıkacak telefonların hepsi neredeyse 5 inç zaten.

5 inç,Full hd ekran,4 çekirdek işlemci,2gb ram.Bunlar yeni çıkacak telefonlarda aynı zaten hep.Tek fark tasarım falan kalıyor geriye.Onda da Xperia Z tasarım olarak çok iyi.Benim aklımda da xperia z var mesela.Ama haziran,temmuz gibi almayı düşünüyorum.

Mini al mini.telefona cok para verme

Ozan abi s3 mininin özellikleriyle Sony Xperia p ve s serilerini karşılatırdım ve bence sony daha iyi gibi geldi,

S3 mini ne kadar bilmiyorum ama sony s ve p en fazla 1000tl ye kadar halledebiliyorum.

Sony olması dezavantajmı acaba?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt