Cep Telefonu Önerileriniz (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Cep Telefonu Önerileriniz

Ozan abi s3 mininin özellikleriyle Sony Xperia p ve s serilerini karşılatırdım ve bence sony daha iyi gibi geldi,

S3 mini ne kadar bilmiyorum ama sony s ve p en fazla 1000tl ye kadar halledebiliyorum.

Sony olması dezavantajmı acaba?

Kardes ben samsungun ekranini tek gecerim.kullandigi malzeme kaliteli teknik servisi hizli.sony'e yakistiramiyorum telefonu.ben samsung hastasi oldum.mini 800 bulursun ve tum ihtiyaclarini karsilar

Cevap: Cep Telefonu Önerileriniz

Lumia 920 :yenieek:

Cevap: Ynt: Cep Telefonu Önerileriniz

Quad core :yenieek: Hızlı yani... mini olanı Dual core... Yeterince hızlı... Ancak dokunmatik kalitesi hiçbir zaman iphone a ulaşamaz... :D

Benim bütçede herhalde Iphone ulaşamaz, Samsung diyorsun yani:D

Oyun,uygulama hariç (6-7 ay) en iyisi şu anda 920.

Evet biraz büyük ama yeni çıkacak telefonların hepsi neredeyse 5 inç zaten.

5 inç,Full hd ekran,4 çekirdek işlemci,2gb ram.Bunlar yeni çıkacak telefonlarda aynı zaten hep.Tek fark tasarım falan kalıyor geriye.Onda da Xperia Z tasarım olarak çok iyi.Benim aklımda da xperia z var mesela.Ama haziran,temmuz gibi almayı düşünüyorum.

Z ne kadar olur sence? 1900tl aşağısı olmaz herhalde dimi

Z ne kadar olur sence? 1900tl aşağısı olmaz herhalde dimi

İlk çıktığında 1800-1900 arası olur diye tahmin ediyorum.Ama HTC M7 ve Samsung S4 daha ucuza çıkartırsa mecburen düşürceklerdir fiyatını.Onun için zaten haziran,temmuz gibi düşünüyorum ben.Hem fiyatı düşer o zamana kadar,hemde sorun varsa güncellemeler ile onlar halledilir.

Lumia 920 çıktı şimdide:m05:

Çok oyun oynamam diyorsan 920 al.Millet kullanmadan yorum yapıyor.Nokia öldü Nokia bitti artık Nokia alınmaz filan diyenler olacaktır.Hiç kafaya takma.Müthiş bir telefon.Bir Turkcell bayisinde karıştır ne demek istediğimi anlayacaksın.

Abimde S3 var.Değişelim deyip duruyor.Ama yok değişmem :D

İlk çıktığında 1800-1900 arası olur diye tahmin ediyorum.Ama HTC M7 ve Samsung S4 daha ucuza çıkartırsa mecburen düşürceklerdir fiyatını.Onun için zaten haziran,temmuz gibi düşünüyorum ben.Hem fiyatı düşer o zamana kadar,hemde sorun varsa güncellemeler ile onlar halledilir.

Geçen sene bu zamanlarda böyle diyordum:D şimdide böyle yaparsam sanırım telefon alamayacağım ve para cepte kalacak:asd:

Nokia Türk insanı artık kolay kolay almaz. Geçtiğimiz yıllarda hep Türk insanını sömürdüler , şimdi hiç kimse inanmıyor artık .

Ynt: Cep Telefonu Önerileriniz

1100 al.nokia alacaksan en iyisi sarj 20 gun gider :D

20 Ocak gibi aldım telefonu Antalyada.8 tane Turkcell gezdim hiçbirinde yoktu kalmamıştı Lumia.En son girdiğimde son 1 tane kalmıştı onu aldım.Lumia çok iyi satıyor.Zaten müthiş bir telefon yapmışlar.

Nokia Türk insanı artık kolay kolay almaz. Geçtiğimiz yıllarda hep Türk insanını sömürdüler , şimdi hiç kimse inanmıyor artık .

Bencede artık nokia kazıklayacağı kadar kazıkladı milleti, ben sıcak bakmıyorum açıkcası ama çok satıyor diye duymuştum yine:)

Geçen sene bu zamanlarda böyle diyordum:D şimdide böyle yaparsam sanırım telefon alamayacağım ve para cepte kalacak:asd:

Yurtdışına giden arkadaşın falan yok mu iphone 5 getirsinler sana 700 dolara ? Mis gibi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt