Cep Telefonu Önerileriniz (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Cep Telefonu Önerileriniz

Bencede artık nokia kazıklayacağı kadar kazıkladı milleti, ben sıcak bakmıyorum açıkcası ama çok satıyor diye duymuştum yine:)

Youtubedeki bütün karşılaştırmaları incele derim.

Hele internet hızı bakımından Lumia 620 İphone 4s karşılaştırması bile yapabilirsin :ayatollah:

20 Ocak gibi aldım telefonu Antalyada.8 tane Turkcell gezdim hiçbirinde yoktu kalmamıştı Lumia.En son girdiğimde son 1 tane kalmıştı onu aldım.Lumia çok iyi satıyor.Zaten müthiş bir telefon yapmışlar.

İşletim sisteminden memnun musun?Yeni çıktığı için uyguluma çok yok deniliyordu ilk günlerde mesela.

Cevap: Ynt: Cep Telefonu Önerileriniz

HTC One serisi (S veya X)

Galaxy s3

Note2

Sony Xperia Ion

Bunlar arsında kaldım.

Htc hiç düşünmedim, Lg Nexus diyen oldu ama Lg markasını telefonda düşünemedim, Nokia lumia 920 iyi diyorlar ama Windows işletim sistemi şuanlık yeterli değil gibi geldi, note2 ve yeni çıkacak telefonlar çok büyük.

O yüzden samsung S3 ve Sony Xperia İon arasında karar verecem sanırım:)

İşletim sisteminden memnun musun?Yeni çıktığı için uyguluma çok yok deniliyordu ilk günlerde mesela.

Başta da belirttiğim gibi çok oyun oynamıyorsanız ve çok uygulama kullanmıyorsanız demiştim.Mağazanın 6-7 ayı var.Belli başlı uygulamalar tabiki var.Oyunlarda güzel.

Gameloft 12 oyun birden çıkaracak sadece Windowsa özel o videoları da görebilirsiniz.

Lig tv uygulaması filan yok.Email attım böyle bir uygulama düşünüyor musunuz diye.Evet Windows işletim sistemi android ve ios işletim sistemine yetişecek gibi görünüyor uygulama için çalışıyoruz demişlerdi.

Bunlar arsında kaldım.

Htc hiç düşünmedim, Lg Nexus diyen oldu ama Lg markasını telefonda düşünemedim, Nokia lumia 920 iyi diyorlar ama Windows işletim sistemi şuanlık yeterli değil gibi geldi, note2 ve yeni çıkacak telefonlar çok büyük.

Lumia 920 incele derim ve sonra S3 incele elinde karşılaştır renktaş.Hataya düşme.

Bunlar arsında kaldım.

S3 ve ion arasında kaldıysan s3 al bence.

Youtubedeki bütün karşılaştırmaları incele derim.

Hele internet hızı bakımından Lumia 620 İphone 4s karşılaştırması bile yapabilirsin :ayatollah:

Haklı olabilirsin Lumia 920 iyi telefondur ama Windows ara yüzü çok hoşuma gitmedi ve ne kadar da oyun için almasak illaki oyun oynayacağım, o yüzden Lumia biraz geride kalıyor gibi.

S3 ve ion arasında kaldıysan s3 al bence.

Bazı arkadaşlar ve abilerde sağolsun fikir paylaştı ve s3 al dediler, sanırım ibre o tarafa kaydı:)

Ama 12 mp kamera ve 8 mp kamera, tek çekirdekte işletim hızı sony daha iyi, playstation kalitesinde oyun vs:SS:

S3 almalısın kesinlikle çünkü.............. boşluğu dolduracak olan varmı:confused:

Telefon konusunda son sorum:confused:

Android sürümleri her geçen gün değişiyor, mesela bugün 4.2 iken 3 ay sonra 4.3 olunca bu telefonlarda da yükseltebiliyormuyuz, yoksa neyse hep omu kalıyor???

Telefon konusunda son sorum:confused:

Android sürümleri her geçen gün değişiyor, mesela bugün 4.2 iken 3 ay sonra 4.3 olunca bu telefonlarda da yükseltebiliyormuyuz, yoksa neyse hep omu kalıyor???

S3 var bende. İlk aldığımda 4.0.4 idi sürümü. Şuan 4.1.2 güncellemesi geldi. Sorun olmuyor. S2'ye de aynı güncelleme geldi.

S3 var bende. İlk aldığımda 4.0.4 idi sürümü. Şuan 4.1.2 güncellemesi geldi. Sorun olmuyor. S2'ye de aynı güncelleme geldi.

Kendi otomatik olarak geliyor yani, sürekli uptade edilebiliyor o zaman?

vay arkadaş GSC'de bu kadar çaresiz hiç kalmamıştım tiklenmedim resmen :sad007:

Htc demişsin de ne sorduğun belli değil.

Sony Xperia Z al.

HTC ise, One X eğer daha fazla bütçe varsa One X +

kullanan var mı anlamında reis k.bakmayın haklı olabilirsiniz dalgınımda.

Htc kullanan var mı önerir misiniz,veya hangi serisi daha iyidir gibi :)

Seni HTC almaya iten düşünce nedir ? Bütçen ne kadar ona göre söyleriz model.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt