Cep Telefonu Önerileriniz (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Cep Telefonu Önerileriniz

Nokia lumia 820. rahatlıkla tavsiye edebilirim :) bu arada bu telefonu kullanan varsa bana ulaşabilir mi?

600 liraya 1 haftalık teknosa'dan alınmış lg optimus 3D MAX vardı 2 saat sızmışım kalktım satılmış of be şanssızlık :sad007:

Abi güncelleme olayında nasıllar?Telefonlarına destekleri iyi mi?Mesela Lg çok eleştiriliyor o konuda.

birkaç sene öncesinin modeli olduğu için yapabilecekleri tüm güncellemeleri yaptılar. uzun süredir yok... ancak aldığım günden sonraki yaklaşık 1 yıl içinde 4 kadar güncelleme yapıldı. yani güncel bi telefon seçilirse destekleri iyi. ancak androidde bi güncelleme olursa htc bunu kendi telefonlarına biraz geç koyuyor. sanırım test ediyorlar..

samsung galaxy ace 2 almayı düşünüyorum

fiyat-performans olarak nasıl telefon bilen varsa yardım edebilir misiniz ?

samsung galaxy ace 2 almayı düşünüyorum

fiyat-performans olarak nasıl telefon bilen varsa yardım edebilir misiniz ?

renktaş ben araştırdım o telefonu da pek tavsiye etmediler açıkçası. imkanın varsa üzerüne biraz daha koyup s3 mini alabilirsin(aralarında 100 lira fark var). tabi imkanların dahilindeyse Nokia lumia 820'yi şiddetle tavsiye edebilirim :)

su telefon 170 euro ya sizce nasil ?

Android 4.0.4 Ice Cream Sandwich - Ecran qHD 4.53" - Processeur Dual Core 1 GHz - Appareil photo 8 MP - Batterie 1800 mAh

Test du Wiko Cink Peax

İphone 5 Teknosa'da 2.349 tl iken bu sitede 1.999 tl. APPLE IPHONE IPHONE 5 16GB SİYAH Cep Telefonu Fiyatları Kampanyalı Cep Telefonu Modelleri Fırsatları Avantajları Neden bu kadar fiyat farkı var? Teknosa'nın kazık olduğu her zaman söylenir ama bu kadar düşük fiyat şaşırtıcı. 3-4 aya kadar İphone 5 almayı düşünüyorum nereden almamı tavsiye edersiniz?

1 ay önce Metro'dan tam 2000 TL'ye aldım iPhone 5'i. Oranın fiyatlarına bir bakabilirsin.

Cevap: Motorola Atrix Nasıl

Android güncellemesi almıyor yani 4.0 ICS veya JB güncellemeleri almayacak.

Onun dışında fiyatına göre rakibi olmayan bir cihaz.

Android güncellemesi almıyor yani 4.0 ICS veya JB güncellemeleri almayacak.

Onun dışında fiyatına göre rakibi olmayan bir cihaz.

yok ben birkaç oyun oynarım pes fifa vs o kadar detaya inmem ztn en fazla çıkacağım 600 lira.

75 lira indirim çeki vardı o fiyata alabileceğim galaxy ace s5830i desire c golf ve buydu bunun çözünürlük flaş ram 16 gb dahili hafıza ve ekranboyutu farkı çok.bu fiyata alabileceğim en iyi ürün nedir ? hepsiburadada

Yorumlar kısmını oku karşim parmak izi tanıma sistemi varmış güzel :lol:

yok ben birkaç oyun oynarım pes fifa vs o kadar detaya inmem ztn en fazla çıkacağım 600 lira.

75 lira indirim çeki vardı o fiyata alabileceğim galaxy ace s5830i desire c golf ve buydu bunun çözünürlük flaş ram 16 gb dahili hafıza ve ekranboyutu farkı çok.bu fiyata alabileceğim en iyi ürün nedir ? hepsiburadada

Atrix güzel telefon beklentini karşılar, dahili hafıza+sd kart ile 48GB hafıza sunan başka telefon yok 500TL civarına. Motorola kalitesi de sabit + dock hediyesi de var zaten. Pişman olmazsın, Atrix kullanıcısı çok var.

Blackberry 9320 kullanan var mı? Tavsiye eder misiniz? Yedek telefon olarak kullanılacak, sadece konuşma yapılacak, nadiren mecbur kalınan durumlarda internet için kullanılacak.

Xperia z ile Htc one(M7)

İyi telefonlar s4 dahi cıksa bu ikisinden birini almayı düşünüyorum tabi biraz piyasası düştükten sonra

Blackberry 9320 kullanan var mı? Tavsiye eder misiniz? Yedek telefon olarak kullanılacak, sadece konuşma yapılacak, nadiren mecbur kalınan durumlarda internet için kullanılacak.

Yok mu beyler hiç kullanan? İyi ya da kötü diyecek birisi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt