Cep Telefonu Önerileriniz (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Telefon Önerileriniz

Dun N95 8gb'ti aldim gayet memnunum onerecegim ilk telefonlardan gelir :)

Benim aldigim telefon LG Cookie. Burda 99 euro ya almistim vodafone kartiyla. Çok hos telefon ve kullanimida kolay, touch screen olmasina ragmen

ağustos ayında darty'den kampanyalı fiyat olarak 540 liraya aldım Nokia N81 8 gb.fiyatı düşmüştür büyük ihtimal ancak piyasada her yerde olan bi telefon değildir.tip olarak N96 nın kardeşi desek yeterli olur.3G-wireless bağlantı-Çift hoparlör özelliği,8 gb hafızası,2.0 mp kamerası(biraz düşük ama bana yetiyo) ve fix telefon özellikleri.ayrıca istenildiği takdirde n-gage oyunları indirilip rahatlıkla oynanabiliyor.şahsen memnunum tavsiye ederim.

Arkadaşlar babam yeni tel alacak.N97,N96,N86,N85,E72,Samsung Omnia,Samsung i8910HD bunlardan birini alacağız.. bunların arasından hangisini önerirsiniz veya aynı sınıfta başka hangi telefon önerebilirsiniz.(5800 hariç,kendime alıcağım :o )

omnia,n97 öneririm bunlardan.diğer telefonlara göre çok artıları var ve çok geçerli 2 telefon.omnia 2 çıktığı için belki omnia 1 ler indirime gitmiş olabilir.ben almak istesem omniayı alırdım.arkadaşımda var kullanımı çok rahat.herşey var nerdeyse telefonda ve yüklemek istediğin programı samsung'un sitesinden rahatlıkla yükleyebiliyorsun ücretsiz bir şekilde.

Cep telefonu alacağım,yardım ?

Arkadaşlar cep telefonu alcam, önerilerinizi bekliyorum, şöyle ince kullanışlı, tavsiye edebilceğiniz varsa lütfen yardım edin? Please.Kamerası iyi olsun, müzik sesi hışırtılı olmasın mümkünse.

Cevap: Cep telefonu alcam yardım?

Telefon alacaksında fiyat aralığın nedir ?

Fiyat aralığın yok ise ; Benimde kullandığım Blackberry Strom'u tavsiye ederim.

N79 tavsiye ederim. Özelliklerini say say bitmez. 600 TL civari fiyati var. 5 MP kamera. Müzik dinlemek için ideal. Tasarımı hoş.

Samsung S3653

25297_buyuk.jpg

nokia_5610_press.jpg

Fazla pahalıda değil :)

Nokia yada Samsung al vazgeçme bunlardan renkdaş.

400 'ü gözden çıkardım, yardım eden arkadaşlara teşekkürler.

130 TL daha kat 5800 al derim. 5800 alırsan birdaha 5-6 sene telefon almazsın. Yok yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt