Cep Telefonu Önerileriniz (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Iphone 5 mi Galaxy S4 mü fiyat /performans olarak yorum alalım

Neden ıphone tercih ederim ;

Güncellemeler ile sürekli telefonun arkasında durduğundan.

S4 dört çekirdek olmasına rağmen kasma donma gibi şeyler yapıyor ancak Iphone da böyle birşey yok.

Telefon değerini kaybetmiyor.

İnce ve şık tasarımı olması vs

Bir uygulama çıkar ilk app store gelir.

Aşağı yukarı aynı fiyatları o fiyatları verdikten sonra 100-150 her neyse biraz daha üstüne katar 5 alirim.

* tapatalk

beyler yarina kadar surem var bi telefon almayi dusunuyom; muhtemelen sabah giremicem foruma. cabuk olursaniz iyi olur diye dusunuyom

telefon internete pc gibi girmesi lazim iyide oyunlari oynasa yeter 3D olanlari yani. bi kac kisi nokia lumia 625 mi ne dedi 925'te olabilir, unuttum. cok iyi oldugunu soylediler. Ama benim teknoloji ile aram hic iyi degil lumia veya samsung'da kullanmadim daha once.

700 civari bi butceye sahibim nasil bi telefon alabiliriz?

- oyle boyle degil, hic anlamam telefondan bilen bi kac arkadas yardim eder herhal

GM Discovery, müthiş bir f/p ürünü olmasına şu ana kadar 4 adet güncelleme yayınlamasına ve hiç bir sorun olmamasına rağmen değiştireceğim, İphone'a geçiş yapacağım çünkü.Tanıdığım ve güvendiğim telefoncu abime tertemiz bir İphone 4 gelmiş fiyatta anlaştığımızda ve parayı halletiğimde kapacağım bakalım bekletiyor benim için.

SA,

Beyler yeni bi cep telefonu almak istiyorum.

1. Sony Xperia Z

2. Galaxy s4

3. Htc One

4. LG GS2

Bunlarin arasinda hangisini secmeme tavsiye edersiniz?

htc one s(cok hosuma gitmisti),note 2 ,wildfire s kullandim memnundum

su an s4 kullaniyorum memnunum

ios denemedim

LG niye biraksin? Google ile de misal NExus fln yapiyor.

Sen niye LGGS2 diyorsun hocam? misal niye o da , bi galaxys4 veya nexus5 degil?

LGGS2 çok övülüyor, bakmıştım geçen gün, gerçekten stabil bir cihaz, Apple kadar olmasada Android'ler içinde ki en stabil cihazlardan birisi. Ekranı gayet iyi. Ama yinede emin değilim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt