- 25 Mayıs 2011
- 1.456
- 0
- 996
Discovery içime sinmiyor nedense.
Alt segmentlerde hiçbir android telefon alınmaz.Gm hariç.
Tapatalk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Discovery içime sinmiyor nedense.
Tapatalk
Sebep?
Tapatalk
F\p olarak en iyisi Gm.Android belli bir kullanımdan sonra stabilliğini kaybeden,menü geçişleri arasında çok kasan,Bi noktadan sonra desteği kesilen telefonlar.Androidin her zaman en üst telefonu neyse o alınmalı.
Motorola moto g'yi bilmiyorsun galiba?
GM'le ilgili çok şikayet okudum. Param da buna yetiyor, yapacak bir şeyim yok.
telefonu kullanım amacı nedir?
Genel ihtiyaçlarımı gidermek. Çok ekstra bir şey yapacağımı sanmıyorum.
O zaman hayırlı olsun diyorum.
Biri abimde , diğeri de kardeşimde var . Gm , özellik olarak kötü tel değil ama benim için fatality derecesinde eksiklikleri var tabi bir de o dandik malzemeye başarılar diliyorum . Bana kalırsa Gm'den uzak dur @Arda Kuyumcu . Telde performanstan bile önce önem verdiğim özellik estetiktir , görünüm hoşuma giderse özelliklerini araştırıyorum . Samsung'un önünde diz çöker , tövbe ister.
Bana çok performanslı bir şey lazım değik zaten. GM'nin özellikleri dışında sıkıntılı olduğu izlenimini edindim zaten.
Çok da düşük olmasın tamamdır. En uygunu s3 Mini gibi görünüyor.
S3 mini var zaten . İşini fazlasıyla görür fiyatı da iyi . Kardeşime bırakmadan önce bir hafta falan ben kullandım , Bir arkadaş ''o ne yahu oyuncak gibi'' dedi başka bir ortamda da çıkarıp masaya koyamadım . Karar verme açısından sanırım bu kadar detay yeterli olur . Söyleyen şahıs bir hatun olmasa ''hacı öyle deme bak işlemcisi şu işte ön kamera bile 5mp , oyun performansı canavar vs vs .'' diye girersin ama o laftan sonra cümleler boğazına düğümleniyor
Telefonu bir kez olsun eline almayanlar da gelip orda burada F/P süper , kesinlikle tavsiyedir diyor . Ver eline 5 gün kullanmaz. O kadar iddialıyım.
Başkasının ne düşündüğü hiç umrumda değil, öyle söyliyim. S3 mini benim de kardeşimde var zaten. Sadece, birkaç kişiden fikir istedim.
Lükse düşkün bir insan değilim, işimi halletsin yeterli şu an için. Zaten, herkesin belli bir imkanı var.
Beyler S4 değiştirip LG Nexus 5 veya G2 alsam mantıklı olur mu ?