Cep Telefonu Önerileriniz (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Cep telefonu alacağım,yardım ?

Aman aman Corby alma. Git ev telefonu al daha iyi.

5310 aldım bakalım, inşallah hayrını görürüm :D

Arkadaşlar cep telefonu alcam, önerilerinizi bekliyorum, şöyle ince kullanışlı, tavsiye edebilceğiniz varsa lütfen yardım edin? Please.Kamerası iyi olsun, müzik sesi hışırtılı olmasın mümkünse.

LG KP500 aldı eşim, çok memnun. 3,15MPx kamerası var.

Flash yok ama idare eder. :)

Bence yeni telefon alma :D

5310'un tuşları çabuk bozuluyomuş diye duyum aldım doğrumudur acep :D

Bendede 5800.Donma sorunu oluyo bazen evet ama genelde hafıza kartı kaynaklı bi sorun.

zaten 5800 ilk çıktığında sorunlar ortaya çıkınca toplanıp tekrardan piyasaya sürüldü.

iPhone veya Blackberry Curve & Gold serilerinin son çıkanları. Artık başka telefon alan varsa yanlış yoldadır.

Herkez o kadar parayı telefona ayıramayabilir.

beyler pazartesi nokia e71 gelecek bana (hedaye) nasıl bir telefon kullanan varmı

5800 var bende gayet memnunum. Tavsiye ederim.

Blackberry Bold 9000'in üstüne tanımam gerek görselliğiyle gereksede kullanımı açısından piyasadaki telefonlara on basar.Eğer imkanın varsa mutlaka bb al derim.;)

N73 almayın tek tavsiyem.

Ucuz etin yahnisi yavan olur derler.

Dokunmatik olması güzel ama 5800 Xpressmusic ciddi anlanma iyi bir telefon değil.Başlangıç olarak o kadar özelliği kaldırabilecek bir işlemci yok üzerinde.Telefon bazı uygulamalarda bastırmatik oluyor,zaten kalem vermişler telefonun yanında bu da ne anlama geldiğini gösteriyor.

Nokia E serisi,Samsung Omnia Pro serisi,Blackberry'ler artık en iyi telefonlar.

1 kaç kişi önermiş zaten ben yineleyeyim.

Samsung Star "Wi-Fi" var bende. 2 tipler birinde Wi-Fi yok birinde var. Karıştırmayın bunları çünkü forumda resmi eklenmiş olanlar Wi-Fi olmayan modelleri önlerinde yazısı oluyor zaten. Şık-Hafif-Dokunmatiği gayet gayet iyi ve işlemcisi hızlıdır.

Diğer modellerin çoğuna baktım. Nokia alıcaksanız 1000küsürü gözden çıkarın çünkü diğerlerinde ya işlemci sorunu var ya da Wi-Fi yok. Lg-Samsung fyat/performansı yüksek modeller. Ben Samsung Star'ı 499tl ye aldım. Tavsiye ederim. Takoz gibi olan "N" serilerini "takoz" oldukları için ve yeterli donanımları olmadıkları için almadım zaten Nokia çizgisini bu tip telefonlarda bozdu ve pahalıya satmakta. İlk 3 telefonum Nokia idi son 2 telefonum Samsung.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt