Üye Görüşü Cesare Efendi, Yabancı Kontenjanı 5+1+2 Değil

Emrah Oktay

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri
Adı kadar cesaretli olamayan Cesare Prandelli, sezon başından beri sadece Sivasspor maçı haricinde hep kulübede 1 yabancı oturtuyor. Tamam yabancı kontenjanı kötü bir şey biz de sevmiyoruz ama 5+3+0 diye belirlenmiş bir sistem var. Yani ilk 11'e koyamadığın 3 yabancıyı tribüne göndermenin bir anlamı yok. Ha illa gönderilecek biri varsa bu isim kesinlikle sadece Telles olmalıdır. Çünkü bence ona kontenjan harcamak bile fazla lüks ve anlamsız. Ama sahada dökülen bir takım varken, ilk 11 olması gereken Bruma neden 18 kişilik kadroya bile alınmaz anlamak mümkün değil. Hiç oynamayan Furkan Özçal bile daha fazla kulübede yer alırken, ne olduğu niye Galatasaray'da olduğu anlaşılamayan Yasin Öztekin daha fazla forma şansı bulmuşken, 30 trilyon harcanarak transfer edilen ve bu takımda bir şeyleri değiştirme becerisi Sneijder'den sonra en fazla olan Bruma'yı tribünde maç izlerken görmek herhalde futboldan biraz anlayan her taraftarı sinirlendiriyordur.

Pandev alındı bu takıma her ne kadar çok hoşnut olmasak da kariyeri iyi bir oyuncu var kulübede ama sahadaki yabancı oyuncu sayısı müsaitken bile oyuna Umut Bulut giriyorsa yani Pandev yedeğin yedeği oluyorsa bari hiç koyma kadroya da Bruma'ya şans ver. Adam en azından oyuna girdiğinde Emre Çolak, Yasin Öztekin, Hamit Altıntop, Yekta gibilerinden daha fazla katkı verir.

1,5 yıldır emekli olmuş veteran futbolcular gibi takılan Selçuk'un neden hala oynatıldığına değinmiyorum bile. Zaten herkes isyan etmiş durumda.

Hakikaten ya Bruma yedekte neden durmaz mesela..

Telles ve Dzemaili'ye kontenjan harcamak çok saçma. Tek hakkımız varken Bruma veya Pandev tercih edilmeli.

Bu meseleyi anlayan birileri varsa telefonumu vereyim banada anlatsın bir zahmet.

Bu çocuğu taraftarın arasında maç izlerken gördükçe sinirlerim tavan yapıyor.

Birileri bu futbolu katleden teknik adamımıza birşeyler söylemiyormu acep.

Ben başkan olacam 10 milyon oyro yatırım yaptığım 19 yaşında ki çocuğu tribünde oturtacak adamı oyarım, içine bade koyarım.

Prandelli kovulmali başka yolu yok. Doğru yaptığı bir tane is yok.

ulan o değilde adam 8 maçtır üst üste yeniyormuş öldü denilen marsilyada bielsa fena kaçırdık onu :(

GS'da geçici bir adam olduğu için ve büyük olasılıkla devre arasını göremeyeceği için bu adamla ilgili artık yorum bile yapmak istemiyorum :asd:

eleştirilere saygılıyım ancak prandelli bu takımı şampiyon yapacak.. bruma ve telles'i dışarda bırakması da kendi içinde çok mantıklı..

5+3 kadar saçma bir kural olamaz.. bu sistemde sen telles'i ve bruma'yı kenarda tutsan ne olur? sneijder'i çıkarıp sokacak halin yok bruma'yı.. chedjou, melo ve muslera da ekstra bir durum olmadıkça 90 dk banko.. zaten çıkabilecek bi cemaylo var duruma göre, onun yerine de pandev yedek olarak duruyor.. telles ve bruma'yı 18'e almak demek oyuna sokamayacağın 2 adama kontenjan harcamak demek.. her ne kadar hoşuma gitmese de herkesin yerine oyuna sokulabilecek yerlilerin kenarda olması daha mantıklı..

hoca beni şaşırtacak kadar mantıklı bir adam..

var ya bende fener maçında bunu düşündüm dedim acaba adam yanlış mı biliyor, sonuçta türk yardımcısı yok oyuncularda kadroya karışmaz

Fener maçını Sneijder sayesinde yendik, ben hala taktiksel bir üstünlük göremedim

Bruma ve Pandev'den verim almalı artık.

Bu mesele bence abartildigi kadar önemli değil. Adam yeterli görmüyor ki yedeğe bile almıyor.

Ama ben Prandelli'yi begenmiyorum orası ayrı.

N5

eleştirilere saygılıyım ancak prandelli bu takımı şampiyon yapacak.. bruma ve telles'i dışarda bırakması da kendi içinde çok mantıklı..

5+3 kadar saçma bir kural olamaz.. bu sistemde sen telles'i ve bruma'yı kenarda tutsan ne olur? sneijder'i çıkarıp sokacak halin yok bruma'yı.. chedjou, melo ve muslera da ekstra bir durum olmadıkça 90 dk banko.. zaten çıkabilecek bi cemaylo var duruma göre, onun yerine de pandev yedek olarak duruyor.. telles ve bruma'yı 18'e almak demek oyuna sokamayacağın 2 adama kontenjan harcamak demek.. her ne kadar hoşuma gitmese de herkesin yerine oyuna sokulabilecek yerlilerin kenarda olması daha mantıklı..

hoca beni şaşırtacak kadar mantıklı bir adam..
Yekta Kurtuluş gibi bir adamı yedeklere alması komik. Hamit ve Emre varken 3.merkez orta sahayı yedekte tuttu. Bruma'yı dışlaması mantıksız

Geri
Üst Alt