Cesare Prandelli Analizi

Eğer Cok defansif oynatmazsa Ofansif oynatirsa Gelmesini isteriz.Ama cok defans oynatip bizi sikarsa gelmesini sahsen istemem Ama hucumu oynatabilenn hocaysa gelsin :)

Bayılırım..

[attachment=11491:Ekran Resmi 2014-07-03 16.45.52.png]

Ekli dosyalar

• Ekran Resmi 2014-07-03 16.45.52.webp
    Ekran Resmi 2014-07-03 16.45.52.webp
    98,1 KB · Görüntüleme: 158
Tek isteğim kişilikli futbol oynatması.Hırslı, kazanmak için sahaya çıkan, topu ısıracak bir takım istiyorum.

Mancini gibi uyku getiren değil, ruhunu ortaya koyan bir takım istiyorum.Gerisi gelir zaten.

ana avrat küfür mü etti Sneijder'e ? Aldığı parayı haketecek futbol oynamıyor dedi.

Adam Süper Ligi iyi tanıyor ve efendi bir hoca. En azından kaliteli mac analizleri yapar. Prandelli veya baska bir yabancı Süper Ligde tek basına asla basarılı olamaz..

Sorun o değil w10 a hakarette edebilir konuşmasını dinledim resmen vizyonu olmayan bir hoca bence de efendi biri, bire bir tanıştık son döneme doğru fb ye transferi söz konusuydu sorduk inşallah dedi çok iyi bir fb li olduğunu anlattı taşkınlık falan yok efendi ve kibardı bu yönü tamam ama Sneijder haklı altyapı eksiğimiz var daha iyi çalışmamız gerekir adam haklı çünkü dk o var bizim süper yerliler yok diyebilir

para konusunda da yeteneğe göre dünyada en çok parayı yerliler alıyor

o ise 1 turk dünyaya bedeldir dedi

ana avrat küfür mü etti Sneijder'e ? Aldığı parayı haketecek futbol oynamıyor dedi.

Adam Süper Ligi iyi tanıyor ve efendi bir hoca. En azından kaliteli mac analizleri yapar. Prandelli veya baska bir yabancı Süper Ligde tek basına asla basarılı olamaz..

Kapısından geçmesin Floryanın. Sezonun en iyi 2 oyuncusundan biri hakkında bu açıklamayı yapan adamın yapacağı analizlere ihtiyac yok. Milli takımda kalsın

Karakteri on numara olan ugur hocayi getirsinler yardimci hoca olarak..

★☆★

"Futbol her şey değil ve sadece bir oyundur" sözü tırsıttı açıkçası beni. Olursa olur olmazsa kader mantığıyla çalışmaz umarım.Çünkü bizim için futbol sadece bir oyun değil Bill Shankly'in dediği gibi ''Futbol bir ölüm kalım meselesi değildir.Bundan çok daha fazlasıdır''. Umarım bunu kavradığında çok geç olmaz. Diğer çalıştığı takımlarda yaşamadığı kadar baskı hissedecek şimdi.Her ne kadar tereddütlerim olsada bu saatten sonra tek yapılacak şey sonuna desteklemek,arkasında durmaktır.İnşallah 4. yıldızı taktırıp efsanelerden olursun hoca.Allah utandırmasın.

Veni vidi vici* , inşallah :)

( julius caesarın sözüydü, )

* geldi, gördü ve kazandı

Geri
Üst Alt