GSC Portal Cesare Prandelli: ''Daha çok maç var''

Olumm bu adam takımın afedersin ama şey yapıp gidecek be ya.ben artık ondan korkmaya başladım.

Rahat olun beyler daha çok maçımız varmış. :asd22:

Sakın olun daha yenilecek çok fark var.

Nerede olduğunun farkında değil sanırım hala. Çok pohpohlanıyor bu ada yönetim tarafından.

Daha çok çekecek çilemiz var ben söyleyeyim. Haziran ayına kadar her hafta kabus gibi geçecek. Nereden bulaştık bu adama ya.

GT-I9300 Tapatalk

"Dışarıdan bakıldağında tamam, suç antrenörün ama ben bu takıma bir ruh koymak istiyorum"

Yerli sevdasının nedeni anlaşıldı.Bu aklı nerden aldığıda belli.Her sözünden beyinsizlik akıyor

Tercümesi :

Daha bunlar iyi günleriniz.

25 milyon taraftarız açalım bir hesap tazminatının parasını biz verelim kampanya yapalım..
Nasıl fikir?
Herkes 5 lira yatırsa hesaba tamam bu iş yeter artık..
Arta kalan parayla da bir tane forvet alırlar..

Kusura bakmayin fanatik Galatasarayli(idim), bundan böyle akli basinda bir yönetim gelmeden 5 kurus para harcamam bu kulüp icin!!

Ulan azcık sevabımız vardı.Onu da bu italyan götürdü ettirdiği küfürler ile demediğim laf kalmadı hala yüzsüz yüzsüz daha çok maç var diyor.

Takımda gelişme var 4 yiyorduk artık 3 yiyoruz birazcık sabır beyler.

prandelinin tek olumlu yaptigi sey sene basinda stoper istemesi, nedenide iyice ortaya cikiyor artik.
stoper stoper diye bagirdik transfer döneminde ama millet baska yerlere istedi transferi.
gerci stoperde alinsa bu oyun fakirliginde oda fayda etmezdi bi takim bukadarmi kötü oynar.
öne oynarken ne sistem var ne birsey. arkadas olmayacagi ap acik ortada biran önce git herkes kurtulsun.
hele bruma diye bir oyuncuya 10 milyon verdik adam 1 mac oynadi ordada kritik macta ortayi acip golü attirdi
kontra yaparken. ondan sonra birdaha ne yüzünü gördük ne birsey, tek hizli atak yapabilen adam.
birde fenere 2 füze cakan bi sneijder var adam takimin acik ara en kaliteli oyuncusu skoru degistirebilen oyuncu,
takimin bu durumuna göre kacmamis oyuncu sen onu küstür yedege cek. istesen okadar sabote edemesin bi takimi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt