Şükrü Erden
Baba Gündüz
- 25 Haziran 2011
- 83.642
- 19.446
- 1.173
Allah kabul etsin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arda turanin papanin hediye ettigi tesbihi almamasi aklima geldi. Takintilik kotu bisey hakkaten.
Yanlıs hocam, tesbihi alıp yanlıs hatırlamıyorsam Mario Suarez'e vermis. Röportajda söylemisti. Mario koyu bir katolik ısrar edince kıramadım demisti.
Hayir papa tum takima tespih vermisti arda ise kendisine verilen bu tesbihi bir bahaneyle diger takim arkadasina verdi mazallah dinden cikacakti cocuk yoksa!!!
Sporx
Hayir papa tum takima tespih vermisti arda ise kendisine verilen bu tesbihi bir bahaneyle diger takim arkadasina verdi mazallah dinden cikacakti cocuk yoksa!!!
Sporx
Alıp arkadasına hediye edince almamıs mı oluyor? Arkadası istemis, o da kırmayıp hediye etmis; bunda bagnazca bir tutum görmüyorum. Aynı durumu yasasaydım ben de yapardım, sonucta o hediye benim arkadasım icin benden cok cok fazla sey ifade ediyor.
Takıldığı adamları düşünürsen dışlanma korkusu olmuş olabilir normaldir bence kendi açısından tabi .
vay muhabbet güzelmiş
Sana soruyorum sayin super moderator papa sana tesbih hediye etse naparsin bide elini uzatsa opmezmisin?
Yahu papa zaten herkese vermis tespih mario neden durdukyere ozellikle ardadan istesin? zaten papa marioyada, vermis ayni tesbihten. ikincisi resimde zorla burda ne isim var gibisinden cikmis ucuncusu ustune basa basa papanin elini opmedim demesi hani opsen nolcak? Opmesen nolcak?
alırım tesbihi pahalı birşeydir o kesin okuturum,el öpme olayına gelirsek o anki ruh halime bağlı ama papa el vermez bana